Krev po sexu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #38770 21.2.2012 15:59

Dobrý den..
Chtěla bych se zeptat. Včera jsem se svým přítelem měla sex. Vše bylo v pořádku, necítila jsem žádné bolesti prostě všechno tak, jak má být. Když jsme ale skončila a já chtěla vstát, všimla jsem si, že má na břiše krev, která byla ode mě. Bylo to sice malinko, ale mám strašný strach.. Už se to ale potom neopakovalo. Všechno bylo v pořádku a žádné bolesti nemám.. Může to být něco vážného?:-(

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, tohle přesně se stalo mně minulý měsíc a od té doby v pohodě, asi jsme se jen víc rozvášnili... Tak neboj, jestli Tě nic nebolí, tak bych to nechala... Několikrát se tady psalo, že může prasknout nějký vřídek a to je vše...;-)

  • eva11121.2.2012 17:42

    Opravdu se ničeho neboj jde jen o nějaké drobné poranění, to bude v poho.

  • Také jsem byla vyjukaná, když se mi to stalo poprvé, a přítel mě okamžitě druhý den vezl k mému gynekologovi. :-) Ten mi dělal ultrazvuk a viděl tam prasklinku v sliznici, říkal, že jsem nemusela být dostatečně zvlhlá, nebo to bylo více divočejší :-) a tak to prostě prasklo. Předepsal mi čípky na zavádění, které měly hlavně dezinfikovat prostředí, aby se mi tam nedostala infekce, protože to bylo blízko poševnímu vchodu.
    Jenže se mi to za nějakou dobu stalo znovu, tak jsem tam šla zase a tak mi pan doktor předepsal nějaké jiné čípky, které byly červené a strašně smrděly jódem. :-) Bez vložky na noc to nešlo. Měla jsem je asi na 10 dní a pak už vše v pořádku, od té doby nic (musím zaťukat). :-)
    Holky tu psali, že může být i vřídek na čípku, ale to také není nic vážného a pokud nešpiníš (já špinila, proto mě přítel donutil jet k dr.), tak bych ani k dr. asi nejela. ;-) Ale samozřejmě pokud by se to opakovalo, navštívila bych ho, za to nic nedáš. ;-)

  • Taky se mi to stávalo, a když to bylo naposledy, zašla jsem k doktorce, nevím jestli to s tím souvisí, ale pak mi přišli na endometriózu :-( teď se lečím, cysty jsou odstaněné a zatím (musím zaťukat) krev neteče :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 535 odpovědí a 409 722 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist