Křečové žíly na genitálu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #108838 12.8.2013 12:27

Ahoj maminky a nastávající maminky. Za 3 měsíce čekám miminko, a asi před týdnem jsem zjistila, že na pravém pysku mám nafialovělé mírné zduření.. na netu jsem vyhledala, že by mohlo jít o křečovou žílu. Na dotyk (zmáčknutí) to je trošku citlivé.U Dr. jsem nebyla. Spíš by mě zajímalo.. vadí nějak při porodu a hlavně jestli pak po porodu zmizí? Díky

Ještě bych měla podotázku, může se s tím používat Epino? Na jejich stránkách to mají psané v kontraindikacích - použití pouze s por.asistentkou.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • JanaRad12.8.2013 19:25

    Holky, znám to!!! Udělala se mi u druhého těhotenství, po pporodu se docela ztratila. Jenže při třetím těhu se to objevilo znova a už se potvůrka neztratila. Teď má klučina 7,5 roku a křečáka mám a festovního pořád... Je jen jeden, na jedné straně, ale hnusný!!! Co s tím, nevím...neberu na to nic ani ničím nemažu
    Budu ráda za každou informaci, která mi od toho aspoň trošku pomůže...

  • Mám je také - už asi od 20tt. Doktor říkal, že je to poměrně běžné - na zmirnění obtíží mi doporučil volně prodejný Lioton 100000. Po porodu prý ve většině případech zmizí - ale zatím nemám zkušenost, teprve mě to čeká :-)

  • Nedavno jsem to tu resila. Doktor me na to dal detralex a pak jsem si domluvila porodni asistentku a ta mi doporucila cyklo 3fort. Ale uz zase beru detralex pac na dalsi baleni jsem nesehnala recept. Ucinky techto dvou leku jsou stejne. Maji spise zabranit aby se to nezvetsovalo,mam to taky jen na jedne strane a ne kazdy den je to vystouple. Dr mi rikal, ze to je pohoda, ze kdybych videla jine maminky, ze to je mazec. Po porodu to bude ok, tomu verim pac to nemame cele nabehle. Ja to u prvniho nemela, tak to byla pro me taky novinka,ale cetla jsem o tom hodne na netu a verim,ze se to spravi.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 557 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist