Kontroverzní kampaň HARTMANN a značky RIA

Otázku položila: Bývalá uživatelka #39427 26.3.2012 20:34

Zajímalo by mě, jaký máte názor na kampaň značky RIA. Jejich tampóny používám, narazila jsem na jejich soutěž na www.periodanenitabu.cz, ale video mě šokovalo. Je to tím, že nejsem mladá generace nebo mám zkreslené představy? Co na něj říkáte vy?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Verousek8926.3.2012 21:14

    Ta kampaň mi přijde hodně zvláštní, taková spíš pubertální. Mně osobně to nijak neoslovilo, koukala jsem i na návrhy obalů tampónů a nic moc. Přijde mi to jako by chtěli mladým slečnám dát najevo, že se nemusí za nic stydět, ale stejně si myslím, že tohle žádné slečně nepomůže, musí to cítit sama. Spíš je tam lákadlo výhry. Mně jako 22letému člověku ta kampaň nic neříká, já MS beru jako normální věc. Styděla jsem se, když mi bylo 13 let, teď už vůbec. Proti zmíněnému videu nic nemám.

  • Mně je 30 a přišlo mi to docela vtipné. :-D

  • Toto se tady řešilo včera nebo předevčírem. Koukni do historie. Jinak video, mě teda nic nešokuje, normální. JInak já používám kotex a přesně nevím, co se v té kampani jedná. Ale jinak perioda není tabu, s tím souhlasím, většina se o ní baví normálně ;)

  • lenoric26.3.2012 22:44

    Co myslis tema zkreslenejma predstavama? Mne je lehce pres 20 a nijak me to nesokovalo, prislo mi to i vtipny. Ted mi tam melodie porad zni v hlave.. :) Nvm teda, na co to bylo cileny, protoze jako reklama na tampony to moc nevypadalo, az na ten oblecek z tamponu :D asi to je urceny spis tem mladsim holkam, aby se zbavily toho studu..

  • Simone27.3.2012 10:51

    A proč tě video šokovalo? :-) Mně přišlo vtipné a v pohodě. Co mě naposledy šokovalo, byl klip Dary Rolins Fobia...ale to sem nepatří. Tím jsem chtěla říct, že to video má prostě jen celkem diskrétně upozornit na to, že menstruace není tabu a mně to přijde v pohodě. Lepší, než kdejaké video rádoby celebrity beze smyslu.

  • Mě to video přijde trapný, ani jsem to nedokoukala....:-o

  • Hele, našla jsem ohledně tohoto tématu toto:

    „Jsem velmi ráda, že podobné aktivity vznikají. Denně se ve své ordinaci setkávám s dívkami, které jsou z menstruace vystresované a vůbec si s ní nevědí rady. V rodinách se o menstruaci otevřeně nehovoří, ve škole dostávají ve většině případů velmi strohé a bohužel i zkreslené informace,“ říká k projektu specialistka v oboru psychogynekologie a psychosomatiky MUDr. Helena Máslová a dodává: „Ráda tento projekt svou účastí podpořím a doufám, že stránky www.periodanenitabu.cz a nový blog „Teta Irma“ navštíví nejen soutěžící slečny a dívky, ale také jejich maminky, babičky, ale i tatínkové a z menstruace se tak konečně stane téma, o kterém se nikdo nebude bát otevřeně hovořit.“

  • Ahoj, já si myslím, že se jedná o velmi povedený a originální video. Klára je super.
    Ono se to nezdá, ale pro většinu holek je toto téma opravdu stále tabu a považují ho za něco "trapného".
    Mě samotnou ale zaujala i soutěž na periodanenitabu.cz. Pro někoho šokující, ale velmi vtipné. Každý může navrhovat i bez znalosti grafického programu.
    Za mě super. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 744 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist