Kondom

Otázku položila: Anonymní uživatelka #420576 3.7.2019 1:23

Dobrý den, zítra mi bude 15 a s přítelem chceme nás první sex. Máme to naplánované tak že si nasadí kondom a před ejakulaci ten penis vyndá, kondom sundá a udělá se mi do Pusinky.. Antikoncepci neberu. Myslíte že když se budeme takto chránit je ti šance otěhotnění?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • To si přítel tedy věří, kolik mu je? Je takový vtip (asi má mnoho obdob). Baví se 2 mládenci:. ,,Tak kolikrát jsi to dělal?"....,,3*!".... ,,3*?"....,,Jo, tam, sem, tam sem, tam". Jako neříkám, že to s tou výdrží musí být takhle, ale čím mladší, tím ta sebekontrola pro muže je určitě těžší a tím méně vypočitatelná. Tak hlavně je důležité mít ten kondom v takových případech hned od začátku, jak píšeš a uvidíte. Po zahájení sexuálního života je riziko otěhotnění vždy, samozřejmě menší, či větší podle způsobu zvolené ochrany, ale i v závislosti na lidských chybách a selháních při užití metody, prostě sex nepřináší jen zábavu, ale i tíhu zodpovědnosti, té se nejde zbavit, i takovýto plán může mít nějakou trhlinu, i když v zásadě je dost bezpečný, pokud bude dodržen.

  • Já bych nespěchala, jsi strašně mladá...
    Ano, může se stát třeba že kondom praskne nebo při vytahování spadne atd. Žádná antikoncepce není stoprocentní.

  • interstellar3.7.2019 8:34

    Záleží na tom, jak starý a zkušený je přítel. Jestli je to nějaké pubertální ucho, nemůžeš čekat, že všechno půjde podle plánu. To bych doporučila mít kondom po celou dobu. Mimochodem, dělat felaci po té, co měl partner nasazený kondom, je docela humáč :-D.

  • Francy3.7.2019 8:42

    Víc jak dvě přiražení mu nedávám :-D A přestaňte plánovat jak bude sex probíhat, akorát budeš zklamaná. Nicméně chválím, že myslíte na ochranu. Rozhodně si připravte minimálně 1 celou krabičku kondomů, občas se stává, že nemusí být úplně ok.

  • Tamous1.2.2021 18:54

    Kondom bohatě na ochranu stačí ;). Pokud s ním bude mít problém, tak jsou i dámské ochrany.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 502 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist