Kojení, antikoncepce Azalia a špinění

Otázku položila: Anonymní uživatelka #46122 25.1.2012 19:31

Ahoj, mám takový problém, jsem 5,5 měsíce po porodu, kojím, začínáme se zeleninou a kaší a beru antikoncepci Azalia. Do teď jsem neměla žádný problém, ale před několika dny jsem začala špinit. Nejdříve to vypadalo, že dostanu menstruaci, ale pořád jenom špinění, už to trvá několik dnů, trochu mě pobolívá podbřišek asi jako u menstruace. Měla jste to některá? Srovnalo se to? Nebo jak jste to řešili. Antikoncepce se vzdát nechci a kojení už vůbec ne, druhé mimi zatím neplánujeme.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek8925.1.2012 20:11

    Moje malá má za pár dní 7 měsíců a v neděli Azalii dobírám. Tak co 14 dní jsem špinila, MS došla snad jen 2x. Už nekojím a konečně s tím můžu seknout. HA jsem nikdy nebrala a teď přejdu na Nuvaring.

  • Já jsem taky 5,5 měsíce po porodu, taky kojím a taky beru azalii, ale žádné problémy nemám. Ale pokud jsi doteď nešpinila, tak si myslím, že by se to mělo srovnat

  • Ahoj, brala jsem Azalii a měla jsem to stejné s tebou - jak přes kopírák - jak jsme začali příkrmy, resp. jsme méně kojili, tak se prostě hormony houpali a to dělalo to špinění. Bolelo i břicho. Dr řikala, že to k tomu patří a nedá se s tím nic dělat, protože ty prášky neutáhnou tyhle výkyvy. Já špinila téměř v kuse 3 měsíce až jsem z toho byli doma nešťastní. Vysadila jsem, přestala jsem špinit během pár dní, nechala naběhnout cyklus a šla do tělíska.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 535 odpovědí a 409 722 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist