Kluci, cvičení

Otázku položila: Anonymní uživatelka #53728 6.12.2011 18:09

Asi je to tady dost neobvyklé téma,protože tu není moc náctiletých ale chtěla bych se zeptat co dělám špatně? Víte snad každá holka ze třídy už měla kluka dokonce ta nejšerednější holka ze třídy už měla kluka a já furt nic... uznávám nejsem nejhuběnější a nejhesčí ale pořád co bych měla udělat jinak? A ještě je tady jedna otázka. Ráda cvičím a chtěla bych cvičit víc než ve škole ale do naší posilovny nemůžu protože bych se tam večer bála a s někým tam jít taky nechci protože....prostě nechci a tak se chci zeptat co mám dělat DOUFÁM ŽE TO POCHOPÍTE

Děkuji moc za odpovědi moc mi pomohly :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ohledně tvé první otázky, někdy i ta nejkrásnější holka na škole prostě nemá štěstí, ale věř tomu, že štěstí čeká na každého a jednou se ti ten pravý objeví :) Já o tom vím svoje, na přítele jsem si počkala více, než rok a vyplatilo se, už jsme spolu skoro půl roku a moc šťastní.. a ohledně druhé otázky, co takhle začít chodit na zumbu? Nebo si doma zapnout rádiu a začít u klasických cviků, sedy lehy, sklapovačky apod. a nebo se na to přes vánoce vykašlat a v klidu se napapat a začít s proměnou až od nového roku :-) přeju hodně štěstí.

  • Neděláš špatně nic. Prostě se to tak někdy stává. Já jsem to zažila (první kluk v 18) a říkala jsem si, že je to proto, že jsem vysoká jako žirafa a kluci byli menší. Zažívá to neteř (v 17 nikoho neměla),tvdí, že je moc malá. Ale věř, všechno se v dobré obrátí. Mě je teď 28, ten první kluk je můj manžel a chceme mít miminko a neteř šla na brigádu a tam potkala prima kluka. Nechodí s ním, už se s ním ani nevídá, ale užila si s ním krásnou část prázdnin a věří, že brzo potká lásku. Věř, láska na Tebe čeká. Přijde neočekávaně, ale o to krásnější. Hlavně na sobě nehledej chyby. Užívej života a pokukuj po okolí, aby Ti nějaký ten úsměv neutekl :-)
    A s tím cvičením je to těžké. Když máš chuť měla by ses odhodlat a jít cvičit a dělat něco pro své tělo. Měla by ses překonat a najít někoho, kdo by šel na to cvičení s tebou. Protože to je pro mě největší motivace. Potkat se na cvičení s kámoškou, pokecat, zajít potom na čaj... nevím jaké máš důvody, že nechceš jít s někým, ale jeví se mi to jako dobrá varianta. Nemusíš se ani bát jít nikam sama... Ale pokud máš odhodlání, tak způsob najdeš ať už sama nebo s někým...
    Držím palce!

  • Řekla bych, že se zbytečně trápíš :) Je skvělé, že tě pohyb baví a co třeba si jít o víkendu ráno zaběhat nebo si naver v pokoji pustit hudbu a zatancovat si.Já jsem teba dělala cviky které jsem našla na internetu.Jsou tam i videa kdy s tebou lektora cvičí.Budeš lepší pocit sama ze sebe. Ale nepeháněj to.Ona ta láska přijde sama,uvidíš ;) Přestaň se zaobírat touhle myšlenkou a věnuj se sama sobě.Brzy poznáš, že ses trápila zbytečně.Já třeba na tu svojí lásku čekala dlouho a taky mě trápilo že jsem jediná kdo ještě nemá kluka.Ale dočkala jsem se.Hlavu vzhůru slečno :)))

  • Ahoj, můžu ti napsat jen toto, je mi 30 a do svých takřka 21 let jsem neměla žádného kluka,ale ani žádnou opravdovou kamarádku, připadala jsem si tak sama, opuštěná a pak přišel z ničeho nic, našel si mě v tom mém koutku-v době, kdy jsem to prostě nečekala a nedoufala, brala jsem ho jako přítele-velmi dobrého přítele, jakého jsem nikdy neměla a s kterým najednou nacházím slova, mohu se bavit o všem..byl to můj 1. a zatím jediný kluk, vzali jsme se před 7mi lety...
    No a do posilky jsem začala chodit až po škole díky mému tátovi, chodili jsme tam spolu a dost mi to psychycky (itělesně) pomohlo a prostě to bylo příjemné míjet se tam pravidelně s těmi samými lidmi. Když jsem se s manželem seznámila, začal ijsme tam chodit spolu-samozřejmě nejprve jako přátelé, než se to zvrhlo v něco víc :-)
    Takže má rada-nedělej nic jinak, buď sama sebou (přetvářka by ti možná pomohla k nějaké krátké známosti, ale opravdu to chceš?) , někde po světě chodí ten, který hledá právě Tebe a budeš se mu líbit právě taková jaká jseš:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist