Když má volno, místo aby byl se mnou, tak pomáhá u tety

Otázku položila: Anonymní uživatelka #324010 29.11.2015 16:02

Holky musím se vám svěřit..dnes jsem to asi zas zvorala já..začínám mít výčitky svědomí,ale nadruhou stranu mi něco říká že jsem udělala dobře,tak by mě zajímalo co si o tom myslíte vy :) V úterý jsem příteli psala jestli by jsme spolu nezašli v neděli(dnes) na rozsvícení vánočního stromu na náměstí...řekl že jo že si čas udělá a že tam půjdeme spolu...jenže já to mám k němu cca50minut cesty busem..on má auto a na náměstí popřípadě na autobusovém mě může vyzvednout téměř hned. No ve čtvrtek večer mi napsal jestli bych v pátek nemohla dojet za ním,že má čas...to jsme se domlouvali ještě ráno v pátek a odpoledne jsme byli spolu..byla jsem tam cca 4h...říkam si narychlo,ale proč ne..No a on mi včera napsal že na ten vánoční stromek klidně jít můžem s tím že tam bude ve 4 rozsvícení je v 5 a o půl 7 abych už zase jela domů?! Tak jsem mu řekla že nestrávím na cestě 2H a 2H budu tam...No on mi řekl že když se mi nelíbí 2h tak nebude nic..raději jde pomáhat své tetičce u které je celý víkend..stěhuje skříně,maluje atd...Noo taky na to jsem mu napsala že by si tetička mohla zaplatit třeba stěhováka nebo malíře a že ze sebe dělá akorát pitomce,když je mu ona přednější než JÁ!Taky jsem mu napsala že je mu 23 a že jestli nechce mít už svůj život a on že ne.. A co on mi na to neodpoví...prý vbc nevím jak to tam mají a že pitomce by dělal ,kdyby skákal podle mě...No tohle není možný..co si sakra myslí? :( Když mu řeknu dojeď ty ,máš dneska volné odpoledne odepsal mi..jen to ,že prý volné ho měl ale už nemá.. Poraďte mi co mám dělat jsme spolu krátce je to můj druhý kluk a pravda je že já nebyla nikdy do nikoho tak zamilovaná jako do něj.. :( Co s tím?

  • 29.11.2015 16:39:31 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 29.11.2015 16:39:31 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mi nepřipadá ani tvé chování moc fér nepřipadá. Jsi naštvaná na něj, že on pomáhá rodině? Že jí tam stěhuje a maluje?
    Každý vztah nějak začíná, ale pokud se budeš chovat jako "furie" tak vám to asi moc dlouho nevydrží.
    Chápu, že jeho rodina je mu přednější než holka která mu dělá nesmyslné scény a se kterou je krátce.

  • Nespala jsi tady náhodou tento dotaz https://www.womenzone.cz/poradna/otazky/Neudela-si-na-me-cas-174748 ?
    Mne osobně by vadilo,když by neustále měnil domluvy až by že setkání na dlouhou dobu udělal 2h setkání venku u stromecku a to mi ještě připadá i jako tvůj návrh aktivity,aby jste vůbec spolu byli...

  • sono230.11.2015 7:57

    Ahoj. Už minule sa ti potvrdilo, že si u neho na x tom mieste. Že ťa to baví... chalan si ťa absolutne neváži, Neni s tebou rád, nestojí o to. Také odpovede čo ti dáva ťa musia predsa zranovať a jemu to absolútne nevadí.
    Urob len toľko, že si jeho číslo vymažeš. Daj srdce niekomu, čo o to bude stáť. Veď je to pre teba ponižujúce, takto sa mu vnucovať.
    Čo to je za ignorantakého buľa :O=

  • Veronika3229.11.2015 16:23

    Ahoj, nevím kolik ti je, ale mám zkušenost se ztahem na dálku,kdy jsem trávila ve vlaku 4h tam a 4h zpátky, tak jsem s tehdejším přítelem trávila cca 2-3hod 1xza 14 dní, ale i to mě stačilo,byla jsem ráda,že jsem s ním. Co se týká toho pomáhání, v čem je problém? Nezlob se na mě,mě to přijde jako,že jsi uražená a vyčítáš mu vše. Když teď budoucí tchýně s tchánem něco potřebují tak chlap jde a pomůže jim, je to jeho rodina a i kdyby jej o to poprosila jeho tetička tak neřeknu nic,nevidím problém když pomůže své rodině.Nenapadlo tě že bys mu napsala, že mu s malováním a nebo stěhováním pomůžeš?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist