Neudělá si na mě čas..

Otázku položila: Anonymní uživatelka #323903 23.11.2015 23:06

Dobrý večer,mám přítele jsem spolu asi týden..já jsem na střední od chodí do práce.. denně maká do 4 pak fitko ,kámoši atd..konec konců napíšeme si pár zpráv denně a tím to končí..sms když mu přes den píšu odepíše jen zřídka a když se chceme vidět(jen víknd a to ze soboty na neděli) jindy čas nemá..jen vyjímečně ..musím já za ním..Pak že si nemám myslet jak na mě kašle a nemá čas... Ikdyž on tvrdí,že až budu starší pochopím že jsou nejprve nějaké povinnosti a pak já..Nj..jenže to je práce,fitko(které chce posunout až někam na soutěže),kamarád,druhý kamarád ,pivko,práce na zahradě u jeho tety,pomáhání jehoo mamince a pak jsem až ja?! Tohle s mi moc nelíbi...co vy na to?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak ja mam opacny nazor nez holky nade mnou.
    Pokud jste spolu tak by jste meli byt ve fazi zamilovanosti a je logicke,ze chces byt s nim.je otazkou,zda on je tak zamilovany do tebe.aby mi chlap rekl,ze az budu starsi,ze pochopim co je povinnost-takze kamaradi a pivo jsou povinnost??!! Nejsou,jen dava prednost tomu cemu prednost dat chce. Takze za mne by mel s tim co rekl uter.

  • sono224.11.2015 7:28

    Koľko má šuhaj rokov? Na tvojom mieste by som s takým nestrácala čas. Počkaj niekoho u koho budeš na prvom mieste, pri ktorom sa budeš cítiť dobre a hlavne tráviť vela času. Príde mi že si keď jeho výplň časť jediného jedného dňa, možno pár hodín. No mňa by to teda nebavilo!

  • Martasek8924.11.2015 10:37

    Vztah s manželem začínal tak, že první 2 týdny jsme se viděli vždy 3 dny, pak na 3 dny jel domů (spal na ubytovně, když jezdil za mnou). Byli jsme jen spolu a dokázali jsme jen sedět, objímat se a líbat se dlouho :D

    Pak jsem jela za ním a představil mě nejlepším kamarádům s tím, že se mám připravit, že oni jsou takové síto, takže řeknou na mě názor, zda mě jakoby schvalují. Samozřejmě by stejně nedal na ně, kdybych jim nevyhovovala. Skoro se až divil, že se mnou všichni souhlasili :D

    Takže u nás to bylo takové, že jsme právě většinu času trávili spolu, pokud nebyl v práci.

  • Tak po týdnu vztahu.. já vím že my se do sebe pořádně zamilovali po půlroce. Já taky studuji a přítel pracuje. Jenže čas nemáme ani jeden, on v práci dvanáctky a já doma nad výkresama.. Ale jsem u něj z od pátku až do neděle do rána.
    někdy, když mám málo školy, tak se staví, ale to stejně jen spí, protože je znavený z práce..
    Ano, možná souhlasím s tím, že místo kamaráda by mohl mít tebe, ale na druhou tranu chápu i ho..

  • Po týdnu vztahu si stěžovat ? Ano,přítel má pravdu, až budeš starší pochopis, že jsou opravdu nejdřív povinnosti. Zkus si s ním promluvit,jestli by si na tebe nemohl udělat více času..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist