Kde by se mohla konat svatba?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #409397 21.4.2019 16:31

Ahoj 😊.
Mám takový menší dotaz. Za několik měsíců se budu vdávat. Chytlo mě před-svatební šílenství a tak jsem ve stresu z toho, že nevím kde se obřad a oslava bude konat. Přítel by chtěl v budově a já na louce. Navíc jsem těhotná a chtěli bychom na oslavě oznámit mé těhotenství 💜.

Prosím o radu, kde by se svatba mohla odehrát a popřípadě nějaké zkušenosti 💜💜💜.

Moc děkuji 💟

  • 21.04.2019 18:46:21 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 21.04.2019 18:46:21 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Kamkri21.4.2019 19:47

    Venkovni svatba sice muze byt fajn, ale jen v pripade, ze bude dokonale pocasi ... tzn.bez deste, ale ani velke vedro, vetrno atd. Predstav si, ze na tebe -navic tehotnou - bude smazit slunicko... svatebcani v propocenych kosilich/satech..vsichni rudi. Dest a vichr je podobny.
    Takze za me urcite budova lepsi ... pokud bude hezky, na louce se muzete treba fotit.

  • Rozhodne uvnitr. Kamaradka mela svatbu na nadvori zamku, zacatek cervence. No prihnal se sileny dest...svatba odsunout nesla, nasledovaly dalsi svatby. Takze svatebcane stali pod destniky a zenich s nevestou bez destniku pod proudem deste. Make up, uces....vsechno v cudu. Chudak jak zmokla slepice.

  • Měla sem svatbu v červnu, sileny vedro, byla jsem ráda, že máme svatbu v kostele, kde byl chladek a stín. Vyjít ven vedro, chlap v obleku se pri foceni skoro rozpustil, jak mu vedro bylo. Ostatní byli rádi, že se mohli schovat někde ve stínu.
    Takže i ta mne raději někde uvnitr.

  • Ahoj! 😃na louce by to bylo dokonale 😍sama si takovou svatbu dokážu představit 😁když bude hezké počasí tak ti bude úžasné! Ale když by bylo ošklivo tak by měl to pěkně zkazilo😟je fakt na vás chtělo by se to koukat na předpověď a já bych to udělala tak že by tam byl třeba nějaký mega velký přístřešek! 😆😁 kde i kdyby bylo velké slunce by byl stin a ve vichřici by se dal zahrnout (jakože stěny) a nebo to mít poblíž nějaké budovy (nevím třeba nějakého kostela) a případně byste se tam schovali! 😁v budově je to taky supr ale zase je to něco jiného 😇 je tam většinou ozvěna a nic moc prostor😅a mohlo by ti to být líto když bys viděla to hezké počasí, ale opět se to dá udělat že třeba by bylo venku ve stánku jídlo a mohla bys být venku a případně vevnitř 😄😜je mnoho možnosti mě se víc zamlouvá ta louka a nějaký ten stánek by se obstaral😁 ;-) a když byste se rozhodli že pujdete do budovy tak zase můžete mít někde vedle budovy venku opět ten stánek a mít v tom občerstvení 😁a nebo můžete mít svatbu ve vnitr a potom nějakou oslavu venku 😁 každopádně je to na vás! A neboj vše bude v pohodě jinak moc štěstí a ať je vám dobře 8-.

  • Chtela jsem take svatbu venku a nasla jsem si hotylek (v Beskydech), kde mi sami navrhli, ze za pekneho pocasi budeme na terase a pokud bude skarede, tak se to presune do salu. Je to idealni stav :)
    Svatba byla ve 14 hodin a ve 13 hodin brutalni slejvak. Nastesti do pulhodiny to preslo, takze se vse odehralo venku :) Byl zacatek cervna, dest aspon procistil vzduch, ze nebylo takove dusno a fotograf si to hodne pochvaloval. Rikal,ze na foceni nejlepsi podminky. Nebylo jasno, ale trosku pod mrakem, sem tam slunicko, takze pry super svetlo na foceni a pekne pozadi na fotky :)
    Byla jsem fakt spokojena :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 501 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist