Káva při hubnutí. Ano nebo Ne?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #411816 31.3.2020 15:36

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, už nějakou dobu se snažím hubnout, ale kávu vyřadit nechci. Mám ráda kafe s cukrem a mlékem. Jenže na internetu jsou názory, že po kafi s cukrem a mlékem se nehubne,ale přibírá. Nebo že naopak se nic neděje. Vůbec nevím. Sportuji, cvičím atd. Ale co myslíte vy?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja jsem sveho casu prad otehotnenim zhubla 30 kilo, celou dobu jsem si jednu kavu s mlikem doprala, teenerka taky nebyla proti jen cukr jsem vyradila, takze doporucuju vyradit cukr, jinak jedno dve kafca vliv moc nemaj, pokud jich vypijete 7 tak to uz by vliv melo hodne .....

  • Strava (a piti) je pro hubmuti zasadni...vesmes se roka ze strava je cca 80% uspechu. Divila byses jaky podil v jidelnicku zabere takova hloupa lzicka cukru. :-)
    Taky sem si rikala co by se mohlo dit, ale kdyz sem si zacala psat vsecko do kalorickych tabulek, byla sem velice prekvapena....jenom cvicit nepomuze.
    Jinak souhlasim s vyse uvedenym, kafe bez cukru by problem byt nemel. Toho mleka tam nelijes pul litru
    :-).

  • A pokud si dáš kvalitní, doma namletou kávu, tak to může i pomoci odvodnit zavodněný organismus. A podle mnoha lidí je káva prospěšná. Určitě ne instantní!

    Jestli budeš mít kvalitní a vyváženou stravu a nemáš zdravotní problémy, tak podle mě káva může i prospět.

  • Mně se třeba pití černé kávy (bez mléka a cukru) při hubnutí dost osvědčilo. Super je, že taková káva člověka celkem zasytí, takže pak není takový hlad. Pochopitelně se to s tím ale nesmí přehánět. Je ale pravda, že od té doby, co jsem začala s hubnutím, tak určitě piju více kávy. Připravuji si ji normálně doma v kávovaru. Vyzkoušela jsem už více druhů kávy ale zatím asi nejvíc mi vyhovuje mletá káva do pákového kávovaru, kterou mám z https://www.kavamonro.cz/Mleta-kava-c51_0_1.htm

  • Kamilka3327.7.2023 1:58

    Já jsem dříve pila kávu s mlékem, ale bez cukru. Na váhu to opravdu vliv nemělo jen mi chyběla energie, a tak jsem si na internetových stránkách https://www.greenherbs.cz/a/druhy-a-ucinky-kratomu našla kratom. Ten mi přináší přírodní a účinný způsob, jak mohu získat potřebnou energii pro každý den. Už nemusím řešit únavu nebo málo energie.

  • MagdaRadilka815.8.2023 21:31

    Taky se snažím hubnout akávu miluju, takže si nedokážu představit, že bych se jí měla vzdát. Vzdám se všeho, ale kávy teda ne :-D . Naopak s manželem uvažujeme, že bychom si domů pořídili nějaký dobrý kávovar. Líbí se nám pákové kávovary z https://www.atfornax.cz/k:1138/kavovary/ . Máte s nimi zkušenosti? :-)

  • Kamilka3310.10.2023 14:17

    Zajímavý článek o vlivu kávy na hubnutí. Osobně jsem slyšela o různých způsobech, jak zvýšit energii a podpořit metabolické procesy v těle. Kromě kávy mě v poslední době oslovil Krupa Kratom z internetových stránek https://www.adamkrupa.cz/. Používám ho hlavně ke zvýšení energie a soustředění. S ním se mi podařilo zhubnout pět kilo za měsíc, takže pro mě to je skvělý objev.

  • ivanka08725.1. 18:05

    jenom myslí že má zase ve všem pravdu. myslíte is že mám právo se bránit?
    Holky, normálně si na https://www.penepex.cz/kategorie/prislusenstvi-ke-kavovarum/ pořiďte pořádně příslušenství ke kávovarům a uvidíte že budete mít klid. Já jsem tak ráda že jsem se k tomu kroku odvážila. Skutečně nevím co bych si jinak počnula. Jsem taková staromodni no.

  • MagdaRadilka81.4. 21:16

    Já v tom problém nevidím. Když si dáš kvalitní kávu bez cukru a mléka, tak to není na škodu. I moje trenérka mi kávu dovolila. Objednávám si kávu z https://coffeegarage.cz/obchod/zverokruh/ podle svého znamení, takže to je káva přesně pro mě na míru. Chutnají mi ale i ostatní :-D . S manželem jsme naštěstí oba lvi, takže nemusíme mít každý svůj kávovar :-D .

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist