Kalendář

Otázku položila: Bývalá uživatelka #29262 11.3.2011 9:47

Ahoj holky mám takový, možná hloupý dotaz. MS mám nepravidelnou a tenhle měsíc jsem ji nedostala v termínu. Možná se ještě objeví, ale pochybuji. Každopádně moje otázka zní, jak vypočítám další MS? Tenhle měsíc se vlastně nemám čeho chytit. V kalendáři tady na womenzone.cz jsem ji oddálila, ale nejsem si jistá jestli jsem to vypočítala správně. Počítala jsem to od začátku plánovaného cyklu ( který se teda nedostavil ). Je to správně? Děkuji za odpovědi.

Mám tam menší chybku. Počítala jsem to od začátku plánované MS, která nedorazila.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Kdyz ti menstruace neprijde ve spravnej den, tak ten den predpokladanou menstruaci zrusis (kdyz neprijde dalsi den, zase zrusis atd. postupne si to budes proste posouvat), on se ti pak dalsi cyklus celej posune, tim padem i dalsi menstruace. kalendar tak bude pocitat pro dalsi menstruace furt s tim, co sis nastavila v nastaveni.

  • teď trošku mimo,nemůžeš bejt těhotná ?:-)asi bych si zašla k dr, i popřípadě na vyvolávačku.Jinak stim kalendářem nevím, ale asi na termín,který si ji měla dostat bych dala, že nepřišla.

  • dzusinka11.3.2011 11:41

    Až ti přijde menstruace, tak ji prostě zadáš a zrušíš tu předpokládanou. Nastavení bych neměnila, příště by ti menstruace klidně mohla přijít za ten standartní počet dnů. Jestli ti nepřijde tak do pěti dnů, tak bych zkusila těhotenský test. Jestli negativní, tak bych počkala ještě pět dní a pak teprve chodila za doktorem pro vyvolávačku.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 587 odpovědí a 409 750 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist