Jsem těhotná?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #422169 15.2.2020 22:04

Dobrý den. Je mi 19let. Mám přítele. Antikoncepci neberu. Mám pocit že bych mohla být těhotná. Než si půjdu pro test chtěla bych jen tak jako vědět jestli to není blbost. ( svoji matku jsem nikdy nepoznala a jediný koho mám je taťka a děda a za téma těžko půjdu) Když ráno vstanu je mi na zvracení. Zadýchávám se více než před 2 měsíci. Dělá se mi špatně z vůně některých jídel a 1× jsem zvracela. Někdy je mi na omdlení a tak si musím sednout a čekat až to přejde. Bolí mě prsa a menstruaci jsem nedostala. Myslíte že jsem těhotná? ( samozřejmě ta možnost tu je ale s přítelem se chráníme) Jak už jsem zmiňovala že ženského života mě toho nikdo moc nenaučil a tak vyplivam jen z toho co jsem slyšela. Jinak které Těhotenské Testy jsou dobré? nevyznám se v tom.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Kup si těhotenský test a uvidíš. V lékárně Ti poradí. Jinak bych si s těmito problémy zašla pro jistotu i k lékaři.

  • citrix16.2.2020 8:18

    Prostě zajdi do lékárny a řekni, že potřebuješ těhotenský test a nevíš jaký. Lékárnice před Tebe vybrali pár testů a něco málo Ti k nim řekne. Vesměs jsou všechny stejné jen na některé se čůrá přímo (dražší) a jiné musíš dát do nádobky, kam jsi načůrala bokem (levnější).

    Příznaky mohou značit těhotenství, ale také to můžou být jen potíže spojené s nízkým tlakem a stresem či střevní chřipka.
    Takže určitě koupit test, navštívit gynekologa s informacemi o poslední MS, posledním styku s přítelem a četností, popsáním potíží a buď se těhu potvrdí a je to na Tobě a příteli, co dál, nebo se bude řešit jinde či to samo přejde.

    I pokud se těhotenství nepotvrdí, doporučuju cca 1x měsíčně test pravidelně opakovat, obzvlášť pokud mimi neplánuješ.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist