Jsem ošklivá?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #422544 8.5.2020 18:22

Dobrý den, už asi 4 roky mám problem s tím že se vidím jako ošklivou, tlustou svini... všichni mi říkají že jsem hezká ale já se tak prostě nevidím. Chodila jsem i k psychologovi který se mi snažil zvednout sebevědomí ale nepomohlo to. Nedokážu se na sebe pomalu podívat do zrcadla a každý den brečím. Prostě se nesnáším... nevíte někdo nějaké tipy na zvýšení sebevědomí? 😔

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Prestat se litovat a zacit pro sebe neco delat? Pokud se citis tlusta, začni cvicit, pokud se ti nelibi vlasy, zahri ke kadernici a zkus zmenu. Najdi si neco co te bude bavit, neco noveho co se naucis a dokazes si tim ze jsi dobra. To ze si tohle budes rikat a budes sedet v koute s takovym nazorem ti nepomuze a nikdo z nas neni kouzelnik aby to zmenil. Ze sve zkusenosti vim ze zacit musis u sebe a neco pro to udelat, samo to neprijde.

  • Za prvé o sobě přestaň mluvit jako o tlusté svini, to je totální kravina a vůbec ti to nepomůže. Za druhé se přestaň litovat a stěžovat si na to, jak máš těžkej život. Trápíš se úplně zbytečně. V životě budeš mít větší trápení než je toto :-) Každá z nás si občas připadá ošklivá a v pubertě obzvláště, to je normální. :-)
    Jak píšou holky, jestli se cítíš špatně ve svém těle, začni se hýbat a zdravě stravovat. Nemusíš hladovět, stačí jíst zdravě a neprejidat se. Vlasy-kadernice. Plet-kosmeticka. ? Všechno se dá řešit. Ale v první řadě se musíš mít ráda takovou jaká jsi. Není to ani tak o tom zevnějšku jako o tom, co máš uvnitř, to je to nejkrásnější. Měj se dobře a mej se ráda :-)

  • Keď ti nepomohol psychológ, ako máme my tu? Ty si nechceš dať pomôcť, pokúšala si sa vôbec zhodiť tie kg? Problém nebude v sebavedomí... Dospej - najlepšia rada.

  • macicekkajik10.5.2020 7:00

    Pokud nezměníš své myšlení sama, tak ti žádný psycholog ani my nedokážeme pomoci. Základ pro život je mít se ráda takovou, jaká jsi. Pokud chceš na sobě něco změnit, tak se musíš snažit. Jak začít měnit myšlení musíš chtít také sama. Třeba každý den si udělat něčím malinkým radost. Když uděláš něco dobrého nebo uděláš něco dobře, tak se za to odměnit. Každý den se před spaním pochválit, jak jsi ten den zvládla a říci si, že se máš ráda takovou, jaká jsi a další den zvládneš ještě lépe. Nejdůležitější je mít positivní myšlení,

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist