Je to vůbec možné?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #22161 28.11.2011 9:32

Ahojky holky, tak opět sem dávám otázku ohledně možného těhotenství (já vím, už jsem s tím nudná) :-(
S přítelem jsme před třemi týdny provozovali přerušovaný sex. Já byla nahoře a on dole. Když se blížil ke konci, tak ho pouze vyndal a ejakuloval mi na zadek. Jenže jak jsem byla na těch čtyřech, tak mi to tam (do ní) steklo. Po chvilce jsem si to utřela, ale nejsem si jistá jestli se mi to dostalo dovnitř. Myslíte si, že je možné i takto otěhotnět. Je pravda, že jsem to ještě stále nedostala (jsem ve 32. DC) a včera si můj přítel a sestra všimli, že mi nějak narostla prsa a o bradavky jsou větší.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, tak nedivím se, že máš strach...Je možné že v době toho milování jsi měla už plodné dny...záleží tedy přesně kolikátý den cyklu jsi byla (tj. od počátku menstruace)...nedělala bych si tolik starosti s tím, že ti to tam steklo, jako jestli to přítel stihnul včas...Pokud nebereš antikoncepci a stále jsi menstruaci nedostala, běžela bych pro těhotenský test...Otěhotnění nemůže nikdo nikdy stoprocentně vyloučit...

  • Simone28.11.2011 9:48

    Určitě se testni, protože nic jiného ti to nepotvrdí. Podle příznaků bych se neorientovala - mně před menstruací vždycky prsa natečou. Navíc mě jednou i svědily bradavky a holky mi tady psaly, že takhle poznaly těhotenství, u mě se to ale nepotvrdilo.

  • tak může to být spíše pms . Jinak určitě ti to tam nesteklo toho bych nebála. Podle dní ciklu jsi zřejmě ovu měla a znáš takoví to KAPKA ŠTĚSTÍ většinou to je když se chlap neudělá do tebe říká se že vajíčko se doti často oplodní s kpek sperma při sexu a ne stěch co ejakuluje. Není to samozdřejmě ale pravidlem zajdi si do lékárny pro test ať máš klid ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist