Jak zhubnout po porodu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #30007 13.1.2012 19:01

Ahoj holky, potřebuju zaručenou metodu, jak zhbnout, jsem téměř 5měsíců po porodu - nekojím, ale pořád se mi nedaří zhubnout. :(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Omezit sladkosti, tučná jídla atd. a začít jíst zdravě, to je 70% úspěchu. Zbylých 30% je založeno na kvalitním cvičení. Jestli můžu doporučit, tak P90X nebo Insanity. Je to makačka, chce to vydržet a oblíbit si to a postava se začne hned formovat.

  • Ahoj, taky jsem pět měsíců po porodu a nemůžu zhubnout, jenže já ještě kojím. A jak někomu prý pomáhá kojení, tak mě vůbec. Jinak já se rozhodla, že začnu jíst méně a zdravěji. Ale nebudu to hrotit nějakou dietou. Beru inspiraci na těchto stránkách http://www.dieta-fit-hubnuti.cz, ale nemůžu vše dodržovat, vzhledem k tomu kojení. Budu dodržovat taky to, jak jsem jedla v těhotenství (měla jsem těhotenskou cukrovku), tak jsem stravování měla docela přísné, ale zvládla jsem to v těhotenství, tak to snad zvládnu i teď. Už to naštěstí nemám, ale dříve jsem měla po každém kojení strašnej hlad.

  • Ahoj, tak já jsem patřila mezi ty šťastné, které neměly co hubnout - naopak jsem po šestinedělí měla ještě méně než před otěhotněním. Ale nepřejídala jsem se, jedla jsem hodně ovoce, zeleninu - ale jen to, co jsem směla při kojení, kojila jsem 10 měsísů. Cvičit jsem začala, když synovi byly 2 roky. Chodím 3x týdně na fitball a nedám na něj dopustit, krásně se formuje postava, zpevňuje a hubne.
    Především to ale chce pevnou vůli ;-)

  • Holky, 5měsíců po porodu chcete být štíhlé? sorry, ale uvědomte si, že 9 měsíců vám roste břicho, já jsem po porodu 14 měsíců, stále kojím a teprve teď jsem na normální své výchozí váze a dokonce bez cvičení a žeru za tři!!! a sladkosti, o tom to není, samo jím vyváženě, ale když me chytne žravka, klidně se najím a mlsám. Jinak je to opravdu tím, že tělo potřebuje čas a že jsem měla co shazovat, celých 19kg.
    Při prvním dítěti jsem nekojila-nemohla jsem a nabraných 23 kg jsem také shodila bez cvičení a sebetrýznění, stačili dlouhé svižné procházky s miminkem v kočárku cca 3 hoďky denně a vyvážený jídelníček, ale taktéž jsem si neoříkala vůbec nic.

  • ahoj po porodu mi zustalo 12kg nahore. ted mam 10m dcerku a mam 6kg nahore. zacala jsem pit koktejl od firmy Herbalife. stoji 750kc a vyjde te to na mesic (coz neni tak moc, kdyz si spocitas, kolik bys jinak projedla :D) ten koktejl snidam a vecerim. mezitim mam svacinu, obed a svacinu. dulezite je dopoledne ovoce, odpoledne zelenina (ovoce se nesmi odpoledne kvuli cukru. ma ho hodne a nestihlo by to telo spalit pred usnutim) jinak v cem je ten koktejl uzasny - kdyz ho pijes opravdu kazde rano a vecer, tak vubec nemam chut na sladke!! ma speciallni slozeni, ktere opravdu da telu presne to, co potrebuje. nic navic ani nic min ;) takze jsem syta a za cely den me nechytne mlsna, ani vecer. kdyz treba zapomenu dvakrat trikrat si ten koktejl udelat, hned me honi mlsna a telu jednoznacne neco chybi :D jinak hubnu asi pul kila az kilo tydne ;) jednou tydne se vazim a premerim ;) a supr vysledky! jinak ten koktejl se da potom uzivat i jako doplnek stravy - ne jako dietni ;) a kdyz si spocitas mesicni utratu za snidane a vecere a srovnas to s temi 750kc za ten koktejl na mesic, tak to vyjde asi i levneji :D

  • Ahoj, já když sem chtěla zhubnout , ale ne teda po porodu tak sem dělala tohle : Přešla na zdravou stravu, žádný hladovky,jíst 5x 6x denně, večer už spíš jen zeleninu, ráno ovoce - to během dne dobře spálíš, k obědu : Maso (můžeš ho připravovat na olivovém oleji),kuře,rizoto,brambory,rejží,čočku atd... (dávala jsem příklady)a začala jsem cvičit, začla jsem s vacushapem, ale jestli nemáš někde něco takového poblíž, tak chodit do posilovny, třeba zumba je dobrá, v posilovně chodit na pásu - drž se ve své tep.frekvence, což bych dala takovou svižnější chůzy.Aspoň půl hodiny a pak cviky : břicho atd.. Snažila bych se cvičit aspoň 3x týdně.Pokud 3x týdně nemáš hlídání, tak aspoň vem kočárek a jdi se na hodinku svižnější chůzi projít.

  • Zhubnout může každý. Chce to ale pro to něco dělat. Důležitý je pohyb a kvalitní strava. Já nejím sladké, což byl pro mě velký problém. Když mám chuť na něco sladkého, tak si dám proteinové tyčinky https://www.ketofit.cz/produkt/proteinove-tycinky-pro-rychle-hubnuti-28-ks , které chuť na sladké zaženou.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 742 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist