Jak zabránit prasknutí kondomu apod?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #40059 29.7.2011 23:11

Dobrý večer..
Poradil by mi někdo jak zabránit nehodě při sexu pouze s kondomem? Momentálně nemám nasazenou HA, a mám celkem strach.. Hodně slyším, že se kondomy trhají, praskají apod. Děkuji moc!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Dva kondomy by se nasazovat neměli, nevím proč, ale pamatuju si, že nám to na střední říkali. My kondomy používatli hodně dlouho a nikdy se nám nestalo, že by prask nebo sjel. Chce to správnou velikost a šetrné zacházení. Používali jsme Durex a Primeros. Pepína ani náhodou (ani nevim jestli se pořád prodávaji) na ty jsem vždy slyšela samé nadávky.

  • No ja nevim ale zabranit tomu ? my s pritelem zkousely ruzne znacky a pripada nam to vsechno stejne , zkousely sme i pomalu i to se nam stalo ze prasknul , ja si HA nemuzu vynachvalit a s kondomem jedine se i jinak branit treba pharmatex nebo tak nejak se to pise :)

  • My s tím nikdy problém neměli, zkus používat i lubrikační gel, myslím, že kondom může prasknout i když je moc suchý (i když se prodávají lubrikované, dlouhým sexem bez gelu se umí vysušit - znám z vlastní zkušenosti:-))

  • Verousek8930.7.2011 9:38

    Zabránit se tomu nedá, buď v průběhu sexu kontrolovat nebo jsem také slyšela, že lidé, kteří se opravdu bojí, nasazují kondomy dva... Ale my kondom používáme, HA nemám a strach žádný. Používáme durexky a naprosto super, ještě nikdy se mi nestalo, že by praskly.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist