Jak přestat růst?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #43381 17.10.2011 18:32

chtěla bych se zeptat jak přestat růst?jsem strašně vyoká a je mi 14 let.mám 175cm a pořád rostu.předrostla jsem oba rodiče.jsem hodně hubená a vypadá to fakt horozně..ještě nemám MS nevypadá to že by se měla dostavit(jde to nějak poznat kdy asi příjde?) porostu ještě dlouo?já nechi..:( kdyby mi místo toho aspon vyrostly prsa nebo zadek nemám nic! :// jen rostu do výšky nejde to nějak obrátit? :D jssem už zoufalá.. :/ za chvíli budu vyšší než všichni kluci a to je fuuj a není moc příjemné jako jediná vyčnívat z davu.. :/

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Prosímtě, vůbec o sobě nikdy neříkej "a vypadá to fakt hrozně" :D to vůbec tak není... Teď se ti možná zdá, že jsi "moc vysoká", ale to ti za 2 roky bude připadat jako ohromná výhoda! :) Já mám 18 let, 165 cm a je to pěkně nahouby :D jsem takovej prcek co má prdel i prsa :D A závidím zase těm štíhlým vysokým slečnám, co mně závidí moje trojky... :) Takže to si nevybereš :) Každopádně jednou budeš ráda, že jsi vyrostla tak, jak jsi vyrostla, 175 cm není žádná megavýška, ale na modelku to stačí :P :) A uvidíš, jak po tobě chlapi poletí :D ;)

  • Hele nesmutni. Já jsem ve 14 letech měla 187 cm a 60 kilo. Neměla jsem prsa, zadek, boky, nic. Menstruaci jsem neměla poslední ze třídy. Kluci se mnou nechtěli tancovat v tanečních, měla jsem mindráky uplně ze všeho...dnes mám pořád 187 centimetrů, vážím mnohem víc. Po antikoncepci se mi zvětšily prsa, přibrala jsem a kil se nikdy nezbavila.... i když už ji dávno neberu. Ale kamarádů mám dost, manžela mám o 12 cm menšího, všichni se po nás otáčí, ale já už se tomu jen směju. Kašli na to, hlavně že jsi zdravá, můžeš studovat, můžeš mezi lidi a mít kamarády. Ostatní není důležité. Jsem přerostlá blondýna s nějakým tím kilem nadváhy, kamarádky mám 165 cm vysoké brunety co váží 45 kilo a po mindrákách není ani památky. Jsme jaké jsme a odpoledne u vína nebo kafe jsou fajn i s tím jak vypadáme. Taky se mi jednou zdálo, že na tomhle stojí svět, ale není to tak... A menstruaci - tu si nepřivolávej, hned podruhé jsem ji nenáviděla, i když poprvé byla radost. Věř, že fakt chápu a vím, že všechno je tak jak má být - OK :-)

  • Holky jsou ve vyvoji rychlejsi nez kluci, kterym to trva treba do dvaceti :D takze bych rekla, ze holka ve 14 se muze jeste vyvijet po ty zensky strance, ale do vysky myslim uz to moc nepozene. Ale promin, 175 mi nejprijde jako nejaka extra vyska. Taky tak merim, vidam i holky vyssi nez ja a nemyslim si, ze by lidi koukali jak na nejakou zirafu s prominutim.. Co se tyce toho, ze chces rust spis "do sirky", to se srovna s ms, to se telo vytvaruje, vsak 14 let a to, ze zatim nevypadas jako zenska, je v poradku..

  • Jsem na atom podobně je mi 13 a měřím 173, ms jsem už měla ale ještě se ten rúst nezastavil:'-( pěkně mě to děsí a mám podobně jako ty strach z toho že k sobě ,neseženu´ kluka:-( . No uvidím jak to bude dál ;-)

  • :'-(:'-(Jsi na tom lepšie:'-( ja meriam 174 a mám 11 rokov:'-( každý sa mi za to smeje:'-(

  • petulinkaa1317.10.2011 22:55

    Tak to te chapu :-( a lituju, já merim 163cm a vysoka bych byt nechtela,jo mozna max.o 5cm vyšší by nebylo špatny,ale víc ani tuk,mam kamaradku,která jeste ke vsemu nosí vysoky podpatky a s temi má 193cm a tezko si k sobe hledala partnera :-( ale rust holka nezastavíš .-( co je v genech,to je v genech :-( prsa mam,hubena nejsem,ale jsem rada za to jaká jsem :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist