Jak poznat v 1. týdnu těhotenství a kdy dělat test?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #60273 18.5.2012 8:49

AHoj holky jak se nejlépe pozná v prvním týdnu že jsem těhotná? A kdy se může dělat těhotenský test aby to bylo stoprocentní? Jeslti se to má dělat až když nedorazí menstruace nebo můžu i teď?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek8918.5.2012 9:00

    Já těhu poznala ze začátku jedině z testu, žádné jiné příznaky než nedostavení MS jsem nepozorovala. Jakmile nedorazí MS v termínu, udělej test. Dříve to nemusí ukázat.

  • Taky bych počkala až jestli nedorazí MS, dřív to 100% určiě nebude.

  • souhlasím s holkama - testovat až po vynechání ms. navíc pokud se test udělá před ms a ukáže se pozitivní, nutně to nemusí být 100% - může se jednat o biochemické těhu, které s ms odejde.

  • No, tak můžeš mít třeba při uhnizďování špinění nebo bolesti v podbřišku, ale většinou to vypadá stejně, jako když ti má přijít ms - je to od sebe těžko rozeznatelné. třeba já nemám žádné věci provázející ms ani těhotenství - vlastně kdybych nekrvácela nebo mi nerostlo břicho, ani nevím že něco z toho vlastně prožívám ;) jediná věc, když mi má přijít ms, tak mě večer předtím jednou jedinkrát trošičku pichne v podbřišku - to je vše. a tohle se mi stává i v těhotenství před pravidelnou menstruací, která ale už nepřijde.. jinak testuj až v den ms nebo po. ted mi měla přijít ms v pátek - v úterý jsem otestovala a čistě negtivní, ani doušek. tak jsem si pěkně vyvařila v pátek kalíšek a čekám a ono nic :) v sobotu jsem otestovala a už tam byla čárka, ne moc výrazná, ale byla :) v pondělí už to byly krásné kolejničky :) těď jsem 3tt+3

  • Já se teda musím přiznat, že jsem to na sobě poznala týden před menses. Znám svoje tělo, takže 4-6 dní po ovulaci (tu taky poznám), jsem lehce špinila (tipuju uhnizďování) a pak jsem začla mít jinak citlivá prsa, větší. Změnila se mi lehce nálada a chuť na přítele. Nebylo to celkově moc výrazné, ale poznala jsem, že je něco jinak. A to si myslím, že se nijak extra nepozoruju. V den, kdy měla přijít menstruace, byla slabá čárka. A bylo to :)

  • Ahoj dámy... potřebovala bych poradt, protože jsem trochu v rozpacích. Brala jsem 5 let v kuse HA a teď jsem na měsíc vynechala,a ať si tělo odpočine. Jenže problém spočívá v tom, že jsem měla nechráněný styk a s přítelem nevíme ,,jestli ho stih vyndat'' :-o ..... dva dny na to jsem byla zrova na pravidelné prohlídce na gynekologii a ten mi řekl, že mám lehce nateklý pravý vaječník,což je důsledek vynechání antikoncepce. Jenže pak jsem asi něco přes týden špinila a nevím, jestli je to důsledek těhotenství nebo prohlídky (protože samotná prohlídka docela bolela). Žádné změny a sobě nepozoruji, jen lehce nafouhlé břicho. Prsa mám od přírody docela velká, tak neoznám,jestli se zvětšují a čich mám taky hodně dobrý již od malička. Pořád mě píchá v podbřišku, tak už nevím,co si mám o tom myslet. Jestli jsem vážně v tom :-( . Je mi 20 a dítě neplánuji, protože mám před sebou vysokou školu. Teď musím jen počkat, jestli se dostaví ms... tak budu vděčná za každou zkušenost a názor. S pozdravem Lucie ;-)

  • Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jak rozeznám špinění od menstruace? Asi před dvěma týdny jsem měla nechráněný pohlavní styk, menstruace mi přišla jako vždy přesně, ale po prvním dni hodně zeslábla, můžete mi prosím poradit, jestli to náhodou není špinění? :-o

  • Ahoj ženy chci se zeptat mela jsem ted 3 mesice vysazene prasky a kluk to nevedel jak zjistim co nejdriv jsetli jsem tehotna diky;-)

  • dobrý den chtěla bych se zeptat muj přitel to domě pustil už víckrat ale dostala sem měsíčky nevim zda jsem těhotna ??? :-o

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 196 otázek, kterým se dostalo 271 480 odpovědí a 409 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist