Jak poznám, zda jsem ještě panna?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #281829 31.7.2014 19:59

Ahoj, je mi 14 let a mám kluka. Moc všechny prosím aby si tohle přečetli a zkusili mi nějak poradit, protože mi to nedá vůbec spát. Jednou mě můj kluk prstil a možná zasunul prst příliš daleko, že jsem cítila takové malinké prasknutí. Žádná krev nevytekla, ani to nebolelo. Oba jsme se báli jestli mi náhodou neprotrhl panenskou blánu. Je mi totiž jenom 14 a nerada bych o ní přišla. Pohlavní styk jsem ještě neměla. Když jsem se na ní doma koukala, vypadala úplně stejně jako předtím. Ke gynekologovi nechci, protože by mě mamka zabila kdybych ji už neměla, a nezajímalo by jí že se to může stát třeba při sportu. Prosím všechny o radu, předem moc děkuji!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Elfen31.7.2014 20:52

    Tak ono je jedno jak daleko prst zasuneš, přeci jen když si dáváš tampon, tak taky zasunuješ daleko a blánu si tím většinou neprotrhneš. A pokud jsi ani nekrvácela, tak bych to neřešila. Navíc ztrátou panenství se bere první styk,

  • Netrap se... Dokud nebudeš mít pohlavní styk, považuj se za pannu :)

  • A není to jedno? Gynekolog to stejně nepozná, každá má blánu jinou, některá ji nemusí mít vůbec. Spíš jde o to, jestli jsi s někým spala nebo ne, než jestli tam je nebo ne.
    (Já ji z poloviny mám i po roce aktivního sexuálního života, dr. říkala, že mě jí může zbavit buď operativně, nebo se úplně protrhne až při porodu.)

  • nad tym, ci blanu mas alebo nie si zbytocne lames hlavu....... pravdu asi nezistis.... keby si aj isla ku gynekologovi, ten sa ta nebude pytat, ci panna si alebo nie, ale ci si uz mala pohlavny styk, ak si ho este nemala, tak ta nemoze vaginalne vysetrovat a vobec nebude patrat po tom ci tam blanu mas alebo nie..... inak o blanu sa da prist aj pri sporte alebo niektore zeny sa rodia aj bez panenskej blany, takze to mozes brat, ze kym si nemala pohlavny styk, tak panna si a hotovo ;-)

  • Nebudu opakovat, co už tu bylo řečeno, jenom žeknu, že panenská blána je cca 1cm hluboko - takže na hloubce nezáleží ;)

  • Ahoj, stalo se mi něco podobného a taky nekrvacím ani žádné příznaky. Taky se hodně bojím ale asi nezbude nic jiného, než jít ke gynekologovi...

  • Ahojky... Mám dotaz dámy.. Je mi 14 let a prostě já a můj přítel... Je to divné psát něco takového sem ale já to nemám s kým jiným řešit... Prostě zkoušeli jsme trošičku, ale fakt jen trošičku ani nijak moc hluboko... ho dát do mě á po chvilce začala téct krev... Moc se bojím co to bylo a jestli jsem stále panna 😔

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 665 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist