Jak otěhotnět přes antikoncepci?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #177730 22.1.2017 22:50

Dobrý den, užívám přes 6 měsíců antikoncepci. Ale s přítelem by jsme chtěli už miminko jde nějak otěhotnět přes antikoncepci nebo raději vysadit. Nějaké metody nebo tak? Mluvila jsem s kamarádkou že chceme miminko a zakecali jsme se a ona jako že to přes antikoncepci jde atd. Tak mě to zajímá. :) Při pohl.styku se přítel udělá vždy do mě.

  • 23.01.2017 10:38:00 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Upřímně se mi to nezdá, kdyby jste chtěli oba s přítelem, měli na to podmínky popř věk toto vůbec neřěšíte a antikoncepci nebereš, snažit se otěhotnět přes antikoncepci je blbost největší...8-o to se sem tam stane, podrobne okolnosti vsak neznáme u jednotlivych pripadu a žádný návod není.. 8-o

  • Hele, děvče, toto se mi zdá nějaké podezřelé...Pokud byste si oba s přítelem přáli miminko a měli na to vhodné podmínky, nemusela bys řešit, jak otěhotnět práškům navzdory...Jestli chceš na někoho něco "uplést", radím ti v dobrém - nedělej to. Jinak tě asi zklamu - já brala HA několik let a žádná "nehoda" se nepřihodila. I známé, které roky braly, otěhotněly až ve chvíli, kdy otěhotnět chtěly, a to proto, že prášky zkrátka vysadily...Čili, jediná spolehlivá šance, jak otěhotnět, je antikoncepci vysadit. Ale to je velmi, velmi odpovědné rozhodnutí. Dalo by se říci, že to nejodpovědnější v životě. Tak si to dobře rozmysli.

  • HA se bere proto, aby jsi tehotna nebyla.. otehotnis max v pripade spatneho uzivani nebo pri soucasnem uzivani nejakeho leku, ktery jeji ucinky snizuje.. vzhledem k povaze dotazu (ze nevis k cemu je HA) si myslim, ze jsi jeste velmi mlada a s mimcem bys mela urcite pockat...

  • samsonoh22.1.2017 23:50

    Mě je divné to, proč bys měla chtít brát HA a přitom se různými metodami a triky snažila obejít prášky a přitom otěhotnět. Není lepší ty prášky prostě vysadit a mít jistotu, že ti v těhu nic nebrání? :-) Prášky jsou právě proto, aby se těhu nestalo :-) A ano, jsu ojedinělé případy, kdy se to holt podaří i s prášky, ale to jsou výjimky, které jsou způsobené nesprávným užíváním či kontraindikací s jinými léky (jak psaly holky výše). Jestli skutečně chcete mimčo, tak se na prášky normálně vykvákni a hupněte na to :-) a navíc ještě ušetříš peníze za prášky - podle mě jasné jako facka :-)

  • Ja jsem pres ni otehotnela...spatne uzivani..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 516 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist