Jak otěhotnět?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #420326 5.7.2019 21:02

Dobrý den je mi čerstvě 20 let a s manželem ( 22let) se uš 6 měsíců snažíme o miminko, vůbec nám to nejde. ( je to velmi osobní téma tak volím anonym) byli jsme na vyšetření ale všechno je v pořádku oba jsme plodní tak to nechápu..? Při sexu abych pravdu řekla oba velmi řádíme můj manžel má vysoký orgasmus a když se mu to podaří tak i mě perfektně ten orgasmus jede. Sex máme každý týden 4× ( při menstruaci ne ) ale pořád nic?

napadlo mě že nejspíše není hluboký průnik je mi to trapné ale fakt nevím co mám jako dělat už půl roku se snažíme a nic?? jsem zoufalá.
poloha kterou volíme nejčastěji je ve stoje zezadu
a spíše ty aktivnější a rychlejší. Jakou polohu s hlubokým průnikem byste mi doporučili??

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • terryk5.7.2019 21:59

    Pravděpodobnost otěhotnění nesouvisí s hloubkou průniku. Jaká vyšetření vám dělali? Půl roku neúspěšného snažení mi přijde málo na to, aby se to nějak obsahleji řešilo u lékaře. Jinak frekvence 4x denně není pro plození právě optimos. Spermie nestačí dozravat, lepší je na to hupnout obden :-)

  • Kiira6.7.2019 9:14

    My jsme se snazili 1,5 roku, nez to vyslo. Je treba si hlidat plodne dny a hodne to ovlivnuje i stres. Jedli jsme oba vitaminy na podporu a take nic, zabrala az moje vypoved z prace a hned se zadarilo

  • Neplodnost se většinou řeší s lékaři až po roce snažení a ani pak ne moc invazivně. 6 měsíců vůbec není dlouhá doba v dnešní době. Všechno není holt hned, jak bychom to chtěli.

  • Marina955.7.2019 21:38

    Dobrý deň, chcem vás ubezpečiť že nie ste jediný pár ktorému sa nedarí otehotnieť. Ja mám 25 a manžel 18 a 7 mesiacov sa nám nedarí - výsledky vyšetrení v poriadku, pri maximálnom snazeni, zdravom štýle života, rôznych doplnkov stravy sa nám nedarí . Ostáva len verit :)

  • Možná se Vám to ted nezda, ale sest mesicu je jeste krátká doba na zoufani. Takzr neveste hlavu a snazte se dále. O hloubce pruniku to asi není. Nekdo doporucuje po sexu chvili polezet nebo dat nohy, zadek výše, aby gravitace pomohla spermiím. Sex obdem v dobe ovulace. Ale jestli jste oba ok, tak to chce jen čas ;-)

  • Lenka9977.7.2019 19:16

    Mě je skoro 22, manželovi 23. Jezdime do centra asistovane reprodukce. Snažíme se už přes rok a půl. Zajímalo by mě jaktvuj dr. přišel na to, že jsi v pořádku? A to že tvoje sestry otehoneli na výbornou neznamená že musíš take. Doporucila bych merit bazalni teplotu a nejake vitaminy.

  • Zanthia18.7.2019 6:14

    Co se týká polohy, tak ve stoje to není zrovna nejvhodnější pro otěhotnění. Největší pravděpodobnost je klasicky v leže, žena dole, nejlépe na zádech (nebo i na boku) a pak hlavně potom co muž vyvrcholí, tak zůstat ležet, nejlépe podložit zadek, aby všechno hned nevyteklo. Žena by měla mít ideálně orgasmus až po muži (buď ještě když má zasunuto, nebo pak s tím podloženým zadkem).

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist