Jak mu oznámit, že chci od něj odejít.

Otázku položila: Anonymní uživatelka #62327 14.11.2012 10:46

Ahoj maminky, mám přítele který žárlí, dokonce mě i napadl. Nechci sním být i když on slíbil jak se změní, nevěřím mu, bojím se o sebe. Jak mu to mám říct že chci od něj odejít ? Je moudré neuvést otce v RL miminka ?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahojky, můj názor je ten, že napadne jednou , napadne i podruhé.... zažila sem to osobně!!!!
    naštěstí si našel jinou a pro mě to bylo vysvobození.
    Buď opatrná jestli mu to budeš říkat. Hodně štěstí.

  • Odešla bych bez varování a do RL ho neuváděla.. Hodně štěstí! Snad máš někoho v kom máš oporu (např. rodiče, kamarády)

  • Single14.11.2012 17:53

    Aneb jak říkala soudkyně u mého rozvodu: "Pamatujte si, že lidi se nemění!" Prostě se sbal a odejdi. A klidně mu na rozloučenou napiš dopis, vyhneš se tak případnému dalšímu fyzickému napadení. Držím pěstičky :-)

  • Ahoj, jsi rozumná. Taky jsem měla přítele, který mi fyzicky ublížil a skončila jsem to. Nebylo to jednoduché, ale dodnes jsem za to ráda, že jsem to dokázala. Prostě jsem mu řekla, že je konec, chvíli sice otravoval, ale já byla ve svém rozhodnutí nekompromisní. Tenkrát mi pomohli i rodiče. Je lepší někoho mít, kdo tě podrží, člověk je o něco silnější. Rázně to ukonči, pokud jsi o tom přesvědčená a nenech se obalamutit. Neříká se nadarmo, že když to chlap udělá jednou, udělá to i podruhé. Bohužel se mi to potvrdilo už 2x. Naštěstí mám teď hodného manžela, kterého bych nikdy nevyměnila. Tak hodně štěstí. ;-):-)

  • I ja si tim prosla, malymu bylo 6 let. Ja mu to uz naznacovala driv dost opatrne. A pak jsem se jednou uz rozhodla a kdyz mel odpoledni zavolala jsem mamce a prijela s autem a rychle jsem stehovala. A pak mu to rekla narovinu.




  • Musis se sama rozhodnout, jednodussi je neuvest v RL, zazila jsem spoustu devcat, ktere byly pak prostrednictvim detatka vydirany. Na jedne strane volis mezi partnerem, neverila bych, ze se ta agresivita urovna, naopak v rodinnem prostredi pocituje sebeduveru a pocit, ze je nepostradatelny a tedy, si tez muze dovolit opravdu vsechno....Toz to je teorie, protoze nejlepe pritele znas Ty a ja bych asi dala zcela na instinkt.

    Paklize budes chtit zustat, jestli jsi v tehotenstvi, to je vubec celkove hooodne obtizne obdobi, tak jsi v zadnem pripade neuzavirej vsechny vratka. Otevrene poukazuj, ze nejis zavisla, ze kdyz nebude sekat dobrotu, mas kam jit...(ovsem bez zbytecneho provokovani,, ci dokonce vydirani... s jemnosti a citem lze vsechnodokonale sharmonizovat:).

    Hodne stesti a krasne tehotenstvi:-):-)

  • těžké rozhodování, sama jsem odcházela od partnera a otce mého dítěte těsně před porodem a tím odchodem se mi výrazně ulevilo. U nás to bylo tak, že se otec do RL dobrovolně zapsat nenechal a řešilo se to soudně, kde mu hned i vyměřili alimenty, později se soudil o styk s dítětem a jeho přejmenování. Všechno se to táhlo víc jak dva roky.
    S tím neuvedením otce do RL je to těžké, může na soud poslat sám žalobu na určení otcovství a stejně se tomu nevyhneš. Ten můj ex dáreček mě tam vylíčil jako prvotřídní štětku, která snad podrží každému, a jakmile se tam vypovídal, tak řekl, že se jedná o jeho dítě a je si tím jistý a nedělaly se tak testy. Připadala jsem si tam jako prvotřídní kráva. Můj odchod zavinil ex svými provalenými milenkami, ale ta špatná jsem pro všechny já.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist