Jak dostat ze života někoho, kdo se rozhodl vám z něj udělat peklo - tchánovci

Otázku položila: Anonymní uživatelka #413273 16.12.2020 14:29

Dobré ráno, holky,

je mi líto, že Vás tím opět zahlcuji, bohužel už propadám zoufalství a dostávám se na dno. Můj příběh https://www.womenzone.cz/poradna/otazky/Tchan-nas-prisel-vyhodit-z-domu-pribeh-bohuzel-pokracuje-229166 nebere konce. Jsou to dva týdny zpět, kdy tchánovci zatukali na dvere našeho obydlí a přikazovali, ať otevřu. Což jsem samozřejmě neudělala. Chtěli jít na návštěvu za synem. Tak řekli, že chtějí jít na půdu, ale brání jim v tom náš bordel - dvě prázdné papírové krabice, které by si normální člověk odsunul. Touha buzerace však byla silnější než možnost vykonání jednoduché fyzické aktivity. Řekla jsem, že do deseti minut to odklidim, počkala jsem, až bylo na chodbě ticho, a vylezla jsem. Čekali tam tajne u zdi na mě. Řekla jsem, že pokud tam budou, nic neodklidim, a že pokud nás budou takhle pronásledovat a obtěžovat dál, budu se muset obrátit na policii. Reakce? Snůška nadávek typu: "Zmlkni! Ty jsi tady královna nebo co? My jsme majitele! Když policie, tak policie, zavoláme policii, že nechce uklidit krabice!" A následně obvinění mé osoby, že nás z domu vyhodili, protože jsem tchána sprostě napadla. (Nenapadla, je vám asi jasné. Týden předtím byl dle nich důvod vyhození ten, že jsem pro změnu napadla tchýni. Přiznám se vám už, protože vždy následně volají mým rodičům a lžou o mně, pořizuji si audionahravky těchto situaci, protože je to tak absurdní, že mi nikdo nevěří, a jediná možnost, jak se obhájit, je ta, že potom tyto nahravky rodičům poustím. A mám je jako důkazy pro případné trestní řízení či soud - od roku 2014 jsou díky bohu nahrávky přípustný důkaz.). Nakonec jsem se sesypala a volala na PČR já, protože mě také zastrašovali větami, že dělám velkou chybu, že s nimi odmítám komunikovat. Policie nabízela poslat hlídku, ale ochota nebyla příliš velká, prý se více nabízí podat trestní oznámení, pokud toto trvá. Ale tchánovci se odklidili s šli zavolat mým rodičům. Opět jedna lež za druhou, dokonce i příběh, že manžel už to se mnou nemůže vydržet a na jaře se chtěl rozvést. Me to tak uráží!

A pokračování: strach vůbec opustit dům, že na mě budou číhat na chodbě, manžel strach, že s nimi zůstane v domě sám, v práci jsem si tedy vzala volno, popohnali jsme realitní makléřku a stěhovaky a do tří dnů jsme se stěhovali do pronajmu. Čekali jsme klid, ale nepřišel. Manželovi SMS, že chtějí vidět vnuka (bez reakce), následná SMS, že jsou v šoku, že si manžel stěžoval mým rodičům, že jej týrali, že to není pravda (bohužel to pravda je) a to nejhorší. Před několika lety jsem se jim svěřila s velmi choulostivou záležitosti týkající se mé rodiny, něco, co se stalo před lety a mě to trapilo. Tenkrát mě bohužel nenapadlo, že bych to "do světa" vypouštět neměla, netušila jsem, jací podvrataci se z nich vyklubou a informace zneužijí. Tak včera napsali me mamce, ze tuto informaci o nich ví.. Vytáhli věc, bez nějaké souvislosti, prostě se chtěli pomstít mně, věděli, že mi tím ve vztahu k mé rodině velmi ublizi.. A ublížili me mamce. Zablokovala jsem si je, mamka taky. Do toho mi manžel řekl, že jeho matka, má tchýně, má jedno velké tajemství, které nikdy nemělo vyjít na povrch. Má speciální, ohavný koníček, kterému naučila i tchána. Kradou v obchodech. Ve velkém... Víc to nejspíš rozvádět nemusím.

Holky, co mám proboha dělat, aby tito lidé vypadli z mého života a hlavně časem nevysoudili styk s mým synem? Odstěhovat se na druhý konec světa?

Děkuji, pokud jste došly až sem :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist