IVF RADY

Otázku položila: Bývalá uživatelka #562 27.5.2011 10:34

Ahojky holky, tak je to v prd... i po druhém IUI opět dorazila ta rudá potvora, proto je jasné že další kolo bude IVF, už jsem na tom i s klinikou domluveni, můžete mi prosím napsat ve zprávě- Vy, které to máte úspěšně za sebou jak to celé probíhalo a jak jste to prožívali s partnerem atd, prostě vše co by mi mohlo pomoci, abych věděla na co se připravit, doktor mi sice řekl co a jak, ale od přímých Účastníků zájezdu to bude lepší, předem děkuji :o))

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj také jsem po IVF a ted už jsem ve 32tt.napiš vzkaz co všechno potřebuješ vědět.rada ti odpovím..

  • ahoj, taky už jsme si psaly, takže pokud chceš ještě něco vědět, taky písni :-)

  • jsem 8+6 po uspesnem IVF, byla jsem prekvapena, jak to vse probehlo hladce a bez vetsich problemu. Ja zacinala 1 mesicem antikoncepce, pak sprej synarel a pak sprej synarel a puregon injekce. Odebrali me 7 vajicek, ale jen 2 byla dozrala. Z toho jsme meli jedno krasne embryo, ktere se ted ve me vyviji. Takze nemame sice nic zamrazene, ale zase 100% uspesnost, jak rikala pani doktorka. Nejhorsi asi bylo to cekani od transferu do ocekavane menstruace. Napis, co by jsi potrebovala vedet.

  • Lucie.S28.5.2011 1:16

    Ahojkííí !!! No já jsem dneska 10+3. Průběh maximálně v klidu, teda alespoň u mně. Prožívali jsme to normálně i legračně, nesmíš se stresovat. ( Já si prostě nepřipouštěla, že by to nemělo vyjít. Proč si to také připouštět a přivolávat). Prostě v klidu stimuluješ a věříš v dobrý výsledek. Já ti nevím. Já si nemohu stěžovat na nic. Na žádné bolesti, injekce jsou tak tenoučké, že je ani necítíš, no, já si dělala i srandu, že mi ty injekce i chybí, jak mi to skončilo...v klidu prostě...:D
    Taky napiš, pokud budeš chtít cokoliv vědět, ráda odpovím na vše, co budu vědět..:D

  • micika28.5.2011 19:39

    Ahoj,mám 3mes klučinu a povedlo se nám na poprvé,žádné embrijka nám nezbyli, z toho co bylo jsme vybrali dvě, ostatní nedozrál a z těch dvou se ujal náš drobeček.-) šli jsme rovnou na ivf-icsi můžeš mi taky napsat ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 218 otázek, kterým se dostalo 271 567 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist