Hubnutí kvůli příteli

Otázku položila: Anonymní uživatelka #77141 16.11.2012 9:42

Ahoj holky. Přeji hezký den. Mám takový problém. Již přes rok žiji s přítelem ve společné domácnosti. Včera mi přítel řekl, že jsem dokonalá ve všech směrech, ale že se mu hnusím při sexu, abych zhubla alespoň 15 kg do Vánoc a pak teprve přišla. Jsem totiž boubelka. Mohli byste mi napsat svůj názor, co si o tom myslíte. Mohli byste mi poradit nějakou dobrou dietu, kde bych mohla shodit ? Mockrát děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Na tohle bych mu asi řekla, ať si do Vánoc sežene mozek a pak ať teprve přijde! Zbav se ho, tohle se fakt neříká.

  • Myslím si to,že by si ho měla poslat do p,.,,,,,,,pana dokonalého :O=>:-[Z takových chlapů je mi na zvracení.

  • dietu ti v tehle chvili nepomuze. v prve rade bych se zbavila chlapa,co se chova jako hovado a nevazi si te

  • Pokud jsi pro přítele dokonalá ve všech směrech, tak proč se mu hnusíč při sexu? Souhlasím s bonty2006. Ten si tě neváží.

  • lulatko16.11.2012 9:59

    Do vašeho vztahu nevidím, ale kdyby mi tohle chlap řekl doslovně takhle "taktně", tak mu asi v první chvíli prásknu dveřmi a zařvu, ať si tedy k plotně, pračce i ke koštěti najde nějakou sexici z call centra... To je s Tebou jen kvůli tomu, že jsi "po všech stránkách dokonalá" a při sexu se chudáček musí přemáhat??? Sama musíš nejlíp vědět, jestli jsi opravdu s prominutím jako bečka sádla, nebo se cítíš příjemně, nebo bys ráda co-to zhubla. Samozřejmě řešit přílišnou nadváhu naškodu rozhodně není, ale být vychrtlinou, když Ti to není přirozené nebo k tomu nemáš genetické předpoklady - to Ti rovněž nepřidá, budeš se akorát trápit a trpět případnými jo-jo efekty. Zhubnout do Vánoc 15 kilo... se posral v kině, ne? To Ti opravdu radí "skvělé" věci! Jestli chceš zhubnout a váhu si udržet, do Vánoc těch 15 kilo dolů fakt nedáš. Chce to změnit přístup ke stravování, víc (ideálně 6) menších porcí denně, snažit se to dodržovat, najít si pravidelnou možnost pohybu, která by Tě alespoň trochu bavila (třeba plavání, rychlá chůze). Nepůjde to hned, ale časem to začne přinášet ovoce, nejdůležitější je vytrvat. A dělat to HLAVNĚ kvůli sobě!
    Btw předpokládám, že sameček je jistě dokonalý po uplně všech stránkách, ženské se o něj perou, a Ty bys ho měla na rukou nosit za to, že je zrovna s Tebou... :-o

  • Takový chlap /přítel /partner.. nestojí za to!!! Má Tě mít rád takovou jaká jsi!!

  • taky jsem zažila něco podobného od tehdejšího přítele. Dopadlo to tak, že já se nechala zblbnout a opravdu začala hubnout (ač jsem byla se svou postavou spokojená), málem jsem se tím dostala až k bulimii. Po úspěšném zhubnutí mi zase začala říkat, že se mám jinak oblékat (ač on byl stále jen v montérkách).
    Až později jsem přišla na to, že si tak léčil své komplexy a představ si, že mi nakonec zahnul s tlustou nehezkou ženskou od něj z práce. Skončila jsem to s ním a bylo mi líp. Já sama mu nikdy neřekla, že mu roste pupek, začíná pleška a píše s děsivými hrubkami, protože tak tak zvládnul základku. Já proti němu měla dobré místo, nějaké postavení a tak mě potřeboval srážet někde jinde.

  • ahoj, promiň ale takového přítele bych vyměnila na místě. Tohle se neříká, je to ponižující a urážlivé. A pokud je přítel tohle schopen říci své přítelkyni tak jí není absolutně hoden....rychle pryč od něj, nebo budeš jednoho dne nešťastná. Tohle může být jen náznak začátku něčeho horšího....

  • tyyy jo tak z takovymhle chlapem uz bych nebyla, nelibi se ti jaka jsu tak nazdar nejsi kus hadru , toto kdyby me rekl pritel tak by me u neho nezdrzelo nic . vubec nic, mas nakou hrdost ne

  • petulinkaa1316.11.2012 16:48

    Tak na to bych mu řekla jediný,že až někdy zhubnu 15kg tak rozhodne nepujdu za nim a že do Vánoc at se spakuje sám - ježiš se najde vždycky nějakej debil!

  • venysek16.11.2012 22:09

    Shodit? Ideálně tak jeho - ze skály.. Tohle by mi chlap řek jednou a letěl by tak rychle, že by nestihl říct ani "váha".. To není možný, jak se některý chlapi dokážou chovat jak prasata.. No, idiotů po světě běhá spostu, tak ho pošli, ať se jde s ostatníma proběhnout, předpokládám, že on sám budej plejboj..

  • Tohle je smutne. Nektery chlapi jsou proste sobci a mysli si, ze svet se toci jenom kolem nich. Pokud jsi byla silnejsi i na zacatku vaseho vztahu a on vedel do ceho jde, tak je to od nej sproste. Holky maji pravdu, ted se mu nelibi tohle a pokud se podvolis, tak za chvili se mu nebude libit neco jineho. Mej svou hrdost a stuj sama za sebou. Je to sice hodne tezke, ale aspon se ukaze, jestli za to stoji nebo ne. Rozhodne kvuli nemu hubnout nezacni, je to nejvetsi kravina, kterou muzes udelat.

  • No to je teda síla. A když jste spolu začli chodit, tak jsi vypadala taky takhle nebo jsi to přibrala během vztahu? Myslím, že bys měla vypadat, tak jak se ty cítíš nejlépe. Chlapi umí být někdy pěkné hovada. Bývalý mě taky pěkně vytáčel - vychvaloval moje velké prsa a potom mi čuměl všude po babách s dvojkama. Během 4letého vztahu jsem teda opravdu přibrala asi 7kg, tak do mě začal rýpat, že mám velký zadek a potom mi jel po babě, která měla jedno stehno jako já celou tu prdel. No poslala jsem ho někam. Když si tě chlap neváží jaká jseš, tak za to fakt nestojí!!! Jak píšou holky, ať si do domácnosti pořídí nějakou call girl, když je pán TÁÁÁK DOKONALÝ!

  • Ahoj také reaguji.
    Jsem s přítelem skoro 4 roky,ale na začátku našeho vztahu jsem začala brát HA,během roku jsme nabrala si 20 kg.Byla jsem hodně hubená,teď je ze mě boubelka.I přítel nikdy nebyl štíhlí a taky nabral.
    Ale u mě to byla hormonální porucha.
    bavíme se o tom často,chceme shodit oba.
    Ale nikdy by mi neřekl že se mu hnusím a ani já jemu.Dokážeme si to říct citlivě.Samozdřejmně mi přiznal,což je i pochopitelné,že jsem se u více líbila štíhlá,ale nikdy by mě takto neponížil a neshodil.
    2 roky se snažíme už o rodinu a nyní,se snažíme hubnout spolu.
    Být tebou,vykašlu se něj,tohle je hnusárna a to se prostě nedělá!!
    držím palce

  • Pošli ho k šípku..
    Kluk, co ti něco takového řekne, si tě vážně nezaslouží.. Jsme spolu s přítelem 9 let, od té doby jsem přibrala asi 15kg (bohužel), ale nikdy by mi nic takového neřekl.. Není to taky žádnej hubeňour, tak jíme zdravě spolu, chodíme spolu na spinning a když doma "cvičím s Jill", zaleze jinam a spíš mě podporuje, když se mi nechce a přemáhá mě lenost :o)
    Pokud chceš zhubnout, tak to uděkej kvůli sobě, rozhodně ne kvůli osobě, která ti řiká takovýhle věci..

  • Taky se priklanim k devcatum, takhle jsem se rozesla se svym byvalym pritelem. Je to sice nedavno, ale uz jsem v pohode, pac diky tomu rozchodu jsem zhubla uz 10kilo diky stresu, pozdejsimu se vyrovnani se sirtuaci... Stojis za vic, nez nejaky kec, ze chudakovi nestoji kvuli tve postave. Byvala kvuli tomu se mnou taky nespal, ale mysli, ze mel opravdu problem sam se sebou. A ver mi, ze ted mam mnohem vic co delat, abych ty kluky odehnala od sebe, i kdyz nejsem plate mate. Jednoduse jsem mnohem spokojenejsi bez chlapa, nez premyslet nad pitomosti, ze behem mesice zhubnu... Za tak kratkou dobu neshodi nikdo... hlavne ne zdrave, takze i kdybys mu jako pipinka podlehla a shodila, tak jojo efekt se dostavi hned ... Odejsi od nej....

  • Zachoval se jako hulvát.
    Žádná žena není dokonalá, každá má na svém těle něco, co by chtěla změnit. Někdo má 15 kilo navíc, někdo pleť plnou akné, někdo křivé zuby, někdo krátké nohy... A takhle bych mohla pokračovat až do nekonečna.
    Jestliže s tebou začal chodit na vážno, a ne jen na jednu noc, tak s tebou musel začít chodit nejen kvůli tomu, že se mu líbíš, ale i kvůli tomu, jaká jsi. Musel tě milovat pro tvou povahu a nejen pro tvůj vzhled. A když teď takhle urazí ženu, kterou miluje a se kterou žije, je to hnus.
    Mě by to asi úplně vykolejilo. :(
    Sama nejsem dokonalá, mám vystouplé břicho a když si sednu, tak se mi samozřejmě udělá špek. :-D No a co? Rozhodně kvůli tomu nedělám denně stopadesát sklapovaček... Kolikrát si při sexu řeknu: "Co se mu na mně v téhle poloze může líbit?" :-D ale jeho "Byla jsi sexy, zlato," mě úplně zbaví pochybností. :)
    Nevím, jestli bych se s ním hned rozcházela, pokud to doteď bylo mezi vámi v pohodě, bylo by to asi dost těžké... Ale jestliže tě takhle urazil už víckrát, tak teď to opravdu přehnal a je na čase hledat hodného rozumného chlapa. ;)

  • asi tahle...omlouvám se za ten výraz...je to kokot, nech ho jít...najdi si někoho jiného. Pokud se sama necítíš dobře ve svém těle, začni se hýbat, zhubni, ale pokud je ti dobře, tak na co to měnit? Je spousta chlapů, kteří dají přednost silnější holce před vychrtlinou a huntovat si tělo kvůli někomu, kdo tě nemá rád takovou jaká jsi? Nebuď hloupá, časem by tě mohl poslat na zvětšení prsou, odstranění vrásek...změní tě v jiného člověka

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 218 otázek, kterým se dostalo 271 566 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist