Hubnutí, cvičení s Jillian Michaels

Otázku položila: Anonymní uživatelka #334871 4.8.2015 10:55

Ahoj holky :-) máte nějaká zkušenosti s nějakým cvičením od Jill? Který je podle vás nejúčinnější na hubnutí celého těla? Ráda bych se sebou chtěla něco udělat, protoze ten pohled do zrcadla, brrr. Moje nejhorší partie jsou boky, stehna a zadek. Kdyby mi někdo poradil nějaké cvičení i na tyto partie, byla bych mu moc vděčná. A ještě k Jill pokud jste cvičily, tak byly vidět výsledky a za jak dlouho? Děkuji za každou radu!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Doufam, ze se dotycna nebude zlobit, ale mrkni se na denicek uzivatelky werysek169 . Dnes sem davala fotku ze svoji promeny, a tusim, ze nekde v denicku psala, ze cvicila Jill. :)

  • ja jill cvicim. nedodrzuji to pravidlo cvicit kazdy den, protoze mam rocni holcicku a jeste pracuju, ale vysledky jsou videt i tak. cvicila jsem 30 days shred a ripped in 30. ze zacatku jsem i nabrala trochu vahy, vysledky jsem videla v pulce 1. cviceni, tj. po cca 15 cvicenich (u me to trvalo asi mesic). v jidle se neomezuji a za 3 mesice mam dole 8 kg (nyni 168 cm a 55 kg) a nespocet centimetru. werysek169 ma opravdu uzasne vysledky a jako inspirace funguje neskutecne.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 506 odpovědí a 409 708 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist