Hubnutí

Otázku položila: wirna 25.8.2018 18:41

Chtěla bych se přeptat na vámi zvolené a aspoň trošku osvědčené metody....krom nežer a pohni se. Pohybu mam dost, bohužel s tím žraním je to u mě slabší. Dost tím kompenzuju problémy. Přemýšlela jsem nad vynecháním příloh. Osvědčilo se vám to některé? Diky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • HaSha25.8.2018 19:00

    Vynechávání příloh nedoporučuju, vypustíš tím sacharidy, takže v první chvíli zhubneš rychle, ale dopracuješ se k šílenému jojo efektu a zpomalení metabolismu. Nejvíc se mi osvědčilo porce vážit a zapisovat si, co jsem snědla, člověk pak nepodléhá ujídání mimo, protože to prostě nechce mít na seznamu. :-p Ideálně jíst vyváženě bílkoviny, tuky i sacharidy. Aspoň 300 gramů zeleniny denně. Potraviny jsem si zapisovala na této stránce www.stobklub.cz.

  • "Nežer a pohni se" je hnusný a takhle bych to určitě neřekla, ale ono se prostě hubne vyšším výdejem a nižším příjmem, s tím se nic moc jiného vymyslet nedá :-( Co se týče vynechání příloh a sacharidů, souhlasím s tím, co napsala HaSha, taky se mi to nezdá dobré. Určitě ale omezit sladkosti - jestli máš problém právě s nimi, tak bych je nahradila něčím zdravým (já ujíždím na kakaových bobech). A hlavně začít už při nakupování. V obchodě se úplně vyhnout oddělení se sladkým a vůbec si to domů netahat. Taky to tak dělám, když mě vezme žravá, tak stejně nemám co futrovat, protože doma prostě nic takového není :-D Hlavně by to asi ale chtělo odbourat ty problém, které si jídlem kompenzuješ. To se ale snadno řekne, hůř dělá 8-.
    A s pohybem bych se ještě zamyslela, zda je to ten správný druh pohybu pro hubnutí.

  • petulinkaa1325.8.2018 21:17

    bylo by dobré, si nechat sestavit množství jídla přímo na tělo. Nechala jsem si to před lety udělat a díky tomu vim, ze zhubnout se da i bez cvičení, sportu, neuplného vypuštění sladkého (myslím jako ty hresky coko ci susenka) :-D samozřejmě vědět kolik a kdy a bez opravdu toho chytrého pitného režimu. Je to z 90% hlavně o jídle!!!! Ano, je to o tom kolik tvé tělo čeho potřebuje v jakém množství, je toho dost co sníst, ale telo si zvykne, prvni dny jsou horší, ale pak už si tělo rika samo a právě při tom správném stravování nemá člověk tolik chuť a potřebu na to,, ne zrovna idealni". Přílohy určitě nevynechat, nejhorsi co se může udělat!!! A musím říct, že to byl jídelníček který nemel nic tak výjmečného co člověk normálně neji ;-) je to hlavně o tom množství, pravidelnosti a vědět co si kdy dát :-)

  • Já doporučím jíst. Ale jenom skutečné potraviny, ne průmyslově zpracované. Další level je omezit cukr a bílou mouku ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 664 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist