Hubnutí

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25991 24.9.2011 20:12

Dobrý večer.. :) Chtěla bych nějáké rady na zhubnutí. Vím že to nejde rychle a hned ale chtěla bych alespoň do 14-dnů,měsíce vidět nějáké změny. Mám na bříšku špíček který bych ráda odstranila [Je mi 13 let] .. Vím, že v dospívání asi většina děvčat nebyla hezky hubená, ale chtěla bych to trošičku změnit abych se i já cítila dobře. Začala jsem vynechávat sladké i když to moc nejde a určitě by to chtělo i nějáké cviky na posílení bříška.Rady? Popřípadě nějáké jídla? :) Děkuji,hezký zbytek večera :)

Vážím 43Kg ale to nemění nic na tom že nemám špek :) Určitě zkusím ty sedy lehy atd . Děkuji :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • full.avl24.9.2011 20:36

    cvičit, cvičit a zase cvičit, a pravidelná vyvážena strava ;) nic jiného nepomůže. A ve 13? sice nevím kolik vážíš, ale nezačínej hladovět! :) a špíček na břichu budeš mít i když zhubneš, sedy lehy na břicho jsou nejlepší. ale stejně ten špek když si člověk sedne vidět bude pořád. :-))

  • Já teď taky "hubnu" :D :)) Dělám sedy-lehy a šlapu na kole (vleže), to je dobré na břicho i na nohy :) taky se chci zbavit povislého škaredého bříška, tak uvidíme ;)

  • nebo taky ležet na zádech a zvedat nohy, pozor- nezvedej u toho záda, ty měj pořád na zemi. To je nejlepší na spodní bříško- takže na špíček :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist