HHomonální tělísko Kyleena nebo Jaydess?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #137191 28.5.2020 13:56

Ahoj holky,
mám za sebou 2 porody císařským řezem. Uvažuji o hormonálním tělísku. Máte některá zkušenost po císaři s hormonálním tělískem ? Mudr.mi doporučila Jaydees, to je na 3 roky. Ale známá zase doporučuje Kyleenu, která je na 5 let. Jde mi i o to, jak jste reagovaly po zavedení, jak dlouho krvácely, případně jestli máte nějaké bolesti po zavedení. Předem děkuji za vaše odpovědi. :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, já ti dám asi jiný pohled na věc - mám Kyleenu už půlroku, nechala jsem si ji dat po vysazení prášků, protože mi neseděly - a můžu ti říct, že to bylo nejlepší rozhodnutí, co jsem mohla udělat. S prášky jsem byla furt emocionálně na dně, dělala se mi celulitida, bolela mě prsa a byla jsem děsně nepříjemná na partnera :O= Po vysazení a nasazení tělíska dva tři měsíce mírné akné, jinak celulitida zmizela a já zhubla 4 kila.. tělísko jsem cítila první týden, dva, od té doby nic, menstruaci jsem měla 2x a to jen na jeden den s intimkou..
    Pokud se chceš chránit a nechceš do sebe cpát prášky, určitě jdi do tělíska. Hormony tam jsou, ale minimum, a působí lokálně. Neměnila bych :-)

  • Do hormonů nechoď, je to chemický sajrajt!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 184 otázek, kterým se dostalo 271 424 odpovědí a 409 657 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist