HA Foxinette Neo

Otázku položila: ElisHoli 9.2.2017 21:21

Ahoj, dneska jsem byla na gynekologii na preventivní prohlídce. Doktorka mi už rok dává antikoncepci, co pomáhá i na pleť. Dneska mi napsala Foxinette Neo, máte s ní někdo zkušenosti? Nejdřív jsem měla Minervu, ale tu jsem brala jenom půl roku, protože byla silná nebo co, pak mi dala Bonadeu, tu teď dobírám. Ale asi mi taky úplně nesedla, vždycky ještě 2-4 dny po skončení menstruace špiním. Jinak už mam MS pravidelnou, akorát jednou mi vynechala (někdy po přechodu z jedný HA na druhou). Vždycky mě bolelo hrozně břicho a měla jsem to dlouho a silný, to se taky zlepšilo. Hlavně mě zajímá, jestli vám to pomohlo na pleť, pravidelnost a jestli jste nepřibraly.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já jsem brala Minervu a byla jsem s ní nadmíru spokojená

  • vzhledem k tomu, že s HA není menstruace, ale pseudo-menstruační krvácení=krvácení ze spádu, tak je více než pravděpodobné, že bude "ms" pravidelná. to jak se to bude chovat po vysazení HA je otázkou. Jestliže jsi měla problém s nepravidelnou ms, tak HA tneto problém jen překrývá, ale neodstranuje a odsouvá jeho řešení do budoucna po jejím vysazení.
    přibírání je individuální záležitost, někdo nepřibere po žádné HA, jiný po všech. a co se týče pomoci na plet - opět HA jen maskuje problém, který po jejím vysazení může být mnohem větší.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 504 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist