Gynekolog

Otázku položila: Anonymní uživatelka #42224 10.8.2011 12:35

Ahoj holky:) Mám dotaz jako nějaká pubertačka, ale nějak mi to vrtá hlavou:)) Můžu normálně zajít za gynekologem a říct že bych chtěla jinou HA a konkrétně jakou? Občas trošičku špiním a pobolívá mě podbřišek (celou dobu cyklu) a on mi na to dal prášky na bolest:/ Je to docela dryák pro játra, tak bych radši změnila HA a konkrétně bych chtěla yasminelle, nebo něco podobného, četla jsem tu i o levnější verzi..myslim že se jmenuje softinelle. Chtěla bych to kvůli přibírání díky mé současné HA, slyšela jsem hodněkrát, že to holkám pomohlo. Ale nějak nevim co mu přesně říct:( jsem hrozná :D

Jsem už dost stará na to abych takové věci sama zvládla, ale ke gynekologovi chodim strašně nerada a mám trochu problém s ním dlouho něco řešit, radši hned vypadnu, v tomhle jsem hrozná:( žádnej jinej doktor mi problém neděla, ale tohle je vždycky boj.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, já teda nikdy HA neměnila, ale když jsem šla poprvé pro HA tak jsem mu řekla,přesně jakou chci a on mi jí napsal - tedy poslal mě na jaterní testy,ale ty se snad už dnes nedělají a vše bylo v pohodě :) řekni mu,že na doporučení sestry, kamarádky by jsi chtěla tu a tu,že ti tvoje současná nevyhovuje :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist