Gynegolog

Otázku položila: Bývalá uživatelka #183634 4.1.2019 21:59

Zdravím :) chtěla bych mít otázku, je mi 14, a nevím co mám od gyndy čekat.. když jsem se ptala mámy tak hned na mě vytáhla že chci s někým spát.. to že mám přítele neznamená že musím hned s ním spát.. jen chci mít o sobě jistotu, jelikož se může stát cokoliv, klidně i znásilnění.. a docela mě to i okolo zajímá, ale ona mi s tím nevěří.. jak probíhá taková prohlídka když tam jdu poprvé a chci mít tu antikoncepci? Mám se toho bát? A když už se s přítelem vyspím a budu chtít antikoncepci, požádám aby to mámě neřekl, řekne to? A když ano tak di myslím že jsou horší věci, třeba ten nechráněný sex, či drogy..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Do 18 let musis navstivit lekare v doprovodu zakonneho zastupce. Mam pocit ze i tu HA mi mamka u lekare musela odsouhlasit.
    Ty mozna beres ze jsou horsi veci - nechraneny sex a drogy, ale my dospeli to vidime trochu jinak. Urcite se sexem pockej alespon do tech 15 kdy nebudou hrozit problemy kvuli zakonu, neni kam spechat. Jinak to jestli ti maminka veri nebo ne my neovlivnime, to je na vztahu vas dvou - jestli ma duvod ti neverit, to vis jen ty a ona. :) Ale je to tvuj rodic ktery je za tebe zodpovedny, na to bys mela myslet.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist