Gdpr?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #390059 19.7.2018 20:17

Zdravim, na tyto stranky uz chodim nejaky ten patek a mam je rada. Ale udivuje me, kolik ze soukromi jsou ochotne nektere maminky odhalit. O nekterych vim jmena, kde bydli, zamestnani, vystavuji fotky nahych deti. A to zde nejsem v zadne skupine, je to vse uplne verejne. Budte prosim opatrne, na tento web nemusi chodit jen maminky. A jak to vidite vy?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Plne souhlasím.
    (Nic proti nikomu, jen muj osobni nazor.:-))

  • Ja tady nedavam do denicku nic. Spis na fb me udivuje, kolik lidi udava polohu (at uz doma, nebo na dovolene) v realnem case. A v den vysvedceni fotky s rodnym cislem a vubec je to netrapi...

  • terryk19.7.2018 20:42

    Mně něco přijde moc, třeba fotografie bradavek, nahých dětí (kde je vidět přirození), veřejné prozrazování příjmení, adresy bydliště, fotokopie dokladů, rodným číslem popsané fotky z utz, atd. Něco mi ale v dnešním digitálním světě přijde už zcela běžné. Třeba křestní jméno, přibližná oblast, kde člověk žije, či zaměstnání. Je to na každém, co vse je ochoten sdílet s cizími lidmi. A případně, co vse riskovat. Já jsem třeba rozhodnuta skončit s denicky dětí s jejich nástupem do školky. A starší zápisky zamykám.

  • Gdpr máš primárně o tom, co o tobě mohou sdělit různé právnické osoby dalším osobám a jaké informace o tobě vubec mohou uchovávat bez souhlasu a jaké se souhlasem a k čemu je použít. A jak moc napr vlastníci wz tvé údaje z třeba shopu mohou dále využívat ;-)
    Pokud někdo takto veřejně (chat,fb,..) sděluje své informace, je to jeho volba, i když ne zrovna dobrá. O některých je informací více než dost.

  • Kazdy sveho stesti strujcem. Mnohdy vidim jak jsou nekteri, s prominutim" totalni debilove, ze sdili verejne vse. Sama tu mam nekolik denicku s fotkama, ale.... Vzdy si hlidam at na fotkach nemam nahe deti apod. A po tydnu cca je zamykam...
    A na fb treba dam fotky, ke kterym ma pristup jen par vyvolenych, obcas nejakou pro pratele, ale musi to byt fakt super momentka.

    A kdyz odpovidam do poradny tak 99,9% pouze anonymne. Parkrat jsem byla oznacena jako nej radkyne a neustale mi chodily jen samy sz s dotazama a uprimne. Dost me to rozcilovalo.

  • Me prijde taky moc, co se tu kolikrat zverejnuje. Ale kazdeho vec, cemu vystavuje sve deti.

  • petulinkaa1319.7.2018 21:13

    Me zaráží spíš jina vec, kolik času dokáží maminky věnovat WZ, s jedním ditetem ještě ok, ale se dvema? a ještě být na vrcholu odpovědi ci komentování? tím bych se snad ani jako matka nechlubila. FB uz beru dnes součástí života :-D Zveřejnovani nahých děti, dokladů ci osobních informací jako rodne číslo je špatně, zbytek si myslim, ze uz dnes tolik lidi nepocituje, ze je to špatně.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist