Falešně pozitivní test?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #30711 29.1.2012 12:44

Ahoj holky.

Prosím o radu. Včera jsem si dělala test s citlivostí 20 a byl tam hezky viditelný duch. Dnes jsem dělala test s citlivostí 10 a negativní. Co to má znamenat? Setkala jste se s tím některá? Jsem už 17 DPO. Moc děkuji za rady!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, ještě bych neházela flintu do žita, nebyla jsi třeba k ránu na záchodě nebo nepila jsi hodně v noci, zkus to zase zítra, jestli že jsi 17dpo tak zatím nepřišla ms, tak je pořád šance co bazální teplota neměříš si? Mě teda ukázal mamatest slabého ducha asi 10dpo, ale já myslela, že už mi mešká ms, protože jsem ji měla nepravidelnou, ale pak jsem zjistila, že jsem otěhotněla až o 4 dny déle. Uvidíš, každé tělo reaguje jinak. přeji hodně štěstí, at tam jsou koleje.

  • ahoj, dělala jsi i ten dnešní test z ranní moči? další možností je chemické těhotenství, nebo že se v tvém těle nachází hormon, na který zareagoval test duchem. jakou jsi měla značku obou testů?

  • Ahoj. Falešně negativní test je pravděpodobnější, než falešně pozitivní test. Je to záležitost jednoho testovacího proužku od jiného. Jeden výrobce má proužky, kdy je vidět i ta druhá čárka, ale po zaschnutí zmizí.. Doporučuji držet se jednoho druhu testů, neměnit je. Udělat si každý den jeden test a sledovat sílení druhého proužku, pokud se týká toho testu, kde byla růžová vidět.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist