Durex nebo Primeros?

Otázku položila: Elisabett2 21.7.2011 17:26

Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli nevíte, které kondomy jsou lepší, zda Primeros nebo Durex. Překvapuje mě právě velký rozdíl v ceně (Durex jsou dražší cca o dvacku). Durexy nám dokonce i ruply nebo sjely a dlouho trvalo, než přítel našel vhodné (je vyvinutější). Zase mi přide, že u Durexu je to věší sázka na jistotu....

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já teda durexům nedůvěřuji vůbec, příjde mi, že se zbytečně platí za tu značku.
    S přítelem používáme primeros a nikdy nepraskly ani nesjely! Takže rozhodně můžu doporučit :)

  • My používáme primeros a nemám problém ;)

  • my používali obojí a teda nikdy nic ani při tvrdším sexu :)

  • Já myslím, že je to fuk. Durex je spíš značka a proto dražší. My používali oboje se stejným výsledkem.

  • Durex jsou teda na nic... Nám několikrát sklouzly a ještě ke všemu po delším pohlavním styku mě to i bolelo... Primeros mi přijdou jednoznačně lepší :-) ale jsou i jiné kondomy, které můžeš vyzkoušet :-)

  • my taky vyzkoušeli různé značky a nejvíc jsme si oblíbili Durexky, hlavně kvůli prožitku a na tom jsme se s přítelem shodli :-) Nejlepší jsou Featherlite Ultima a nebo novinka Real Feel, ty jsou hodně teňoučké, a ani jednou se nám nestalo že by praskly...Na druhou stranu my je používáme jen pro případ nutnosti, takže nemůžu úplně dobře posoudit pravděpodobnost nehody, ale myslím, že to bude tak nějak nastejno :-)

  • Verousek8921.7.2011 18:56

    Já mám zkušenosti s obouma a primeros už bych nikdy nechtěla. Nepraskly nám teda ani durex ani primeros, ale u primerosů se hodně často stávalo, že sklouzávaly a nechtěly držet na svém místě, bylo to dost nepohodlé, museli jsme pořád kontrolovat, atd... Durex jsou skvělý, nekloužou, jsou pohodlné, mají spoustu druhů, takže si můžeš vybrat, které budou nejvíce vyhovovat. Existují třeba i s výstupky, které podporují dráždění, extra tenké, kde kondom téměř ani necítíš a spoustu dalších vychytávek :) Navíc durex teď vyvinul první nelatexové kondomy na českém trhu, takže kdo je alergický na latex, tak teď má možnost vyzkoušet.

  • Každému muži vyhovuje (sedí) jiný výrobek, chce to zkoušet. U Durexu se platí hlavně značka, Primeros je český výrobek a proto levnější, kvalita bude 100% u obou, všechny kondomy i ty nejlevnější jsou elektronicky testované. Jinak Sagami ani jiné bezlatexové kondomy nesmrdí po latexu, protože jsou bez latexu :-D. Ale ta cena:-o Ale pro lidi alergické na latex jediná možnost, jak si bezpečně vrznout:-). My kupujeme kondomy v eshopu (www.safelove.cz), protože se můj dvoumetrový manžel v lékárně stydí:-D

  • Real Feel od Durexu.. nelatexovane kondomy, ktore su tenke a hlavne nesmrdia!
    Primeros - vsetky kondomy pre mna zapachaju po latexu aj tie, co su s vonou a to mi vadi. Radsej si priplatim za "znacku"
    Inak uplne odporucam Sagami Original. Jedna sa o najtensie nelatexovane kondomy na svete. Su trosku drahsie, ale za ten pozitok to stoji (hlavne pre muza) (Takze ani Durex ani Primeros ;-))

    Mia

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist