Duch na testu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #46651 25.12.2011 15:22

Ahoj holky, jaké máte zkušenosti s ,,duchem" na testu? Byly jste nebo nebyly těhu? Jen ještě řeknu, že beru prášky, tak nevím co si o tom myslet...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Borlova25.12.2011 15:34

    A kolikátý den jsi si test dělala a jaký? A proč jsi si ho dělala? Nedostala jsi to? Nebo máš nějaký těhu příznaky? No duch většinou znamená těhu. Já měla ducha den před očekávanoou menstruací a těhu jsem. Ale je divný, že máš ducha, když běreš prášky. Ale žádná antikoncepce není 100%.

  • Duch na testu obvykle znamená těhu:(
    Brala jsi pravidelně? Neměla jsi žádný problém...průjem, zvracení nebo, nebrala si antibiotika? Pokud ani jedno z toho, tak je těhu opravdu nepravděpodobné, držím palce, at je to jen špatný test (pokud si teda mimi nepřeješ, což nepředpokládám, když bereš HA). Můžu se zeptat kolik ti je? A v balení byly dva testy ne? Dělala sis oba dva? Jestli ne, tak zkus za dva dny ten další...z ranní moči.

  • Ahoj, já když měla pozitivní test, byla jsem těhu. Hodně štěstí ;))

  • Ráda bych řekla duch na těhu tstu může být těhu,cysta,některé léky obsahující HCG,nebo se na těhu testu může zobrazovat už zvyšujícíse LH které se pak ukazuje na LH testu. Tyto dva hormony jsou si velmi podobné a tak lže někdy zobrazit LH na těhu testu a obráceně HCG na LH testu.
    Bueudržet pěsti ať to dobře dopadne.

  • Ahoj, já měla ducha na testu a těhu jsem byla (my se ale snažili), ale vím, že někomu to dělají cysty. Teď jsem si dělala test, protože mi taky nebylo moc dobře a byl negativní, beru antikoncepci (občas zapomenu) a kojím a taky jsem si ho radši udělala, ale já mám nevolnosti asi od únavy, moc toho nenaspím. Zkus další a uvidíš, když tak si dojdi k doktorovi, aby tě pro jistotu prohlédl. Kamarádka taky otěhotněla přes antinu, ale ji pak zjistili, že ji ani brát nesmí, má nějakou hormonální poruchu. No přeji ti hodně štěstí, ať to vyjde, tak jak si přeješ.

  • Ahoj, řeším podobný problém... jen jsem normálně menstruaci dostala, první test byl negativní a druhé dva pozitivní - už ne duch, prostě slabá čárka. Ale ms jiná, světlé krvácení a jen čistá krev, skoro žádná sliznice. Taky trnu a čekám, jestli bude Dr.mezi svátky sloužit... Jsem dnes 19.den po IUI, další test zkouším zítra ráno...
    To jsou nervy takhle o Vánocích, viď...:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist