Duch na těhotenské testu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #33611 26.7.2011 8:17

Ahoj holky chtěla bych se zeptat.Dnes ráno jsem si dělala test.Jsem 28DC a 13DPO.Na testu byl nepatrný tzv.duch,tak by mě jen zajímalo jestli to může znamenat těhotenství.BT se mi od OVU drží stále nahoře za poslední čtyři dny byla 37,1° 36,7° 37° 36,9°.Už dva dny ale lehce špiním a břicho mě bolí jako by měla dorazit MS,která by měla dorazit dnes,ale stále ještě nic.Prosím poraďte mi protože bych si těhotenství moc přála,ale tenhle výsledek testu mi přijde zvláštní.Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • musíš vydržet :-) špinit klidně můžeš i u těhu tak že testuj za další dva dny jestli bude čárka silnější je to nadějné

  • Ahoj. Pokud si použila kvalitní test a duch byl v limitu, těhotenství by to znamenat mělo. Avšak bylo napsáno již hodně o tom, že se má testovat až několik dní po vynechání menstruace, aby nepřišlo zbytečné zklamání v případě, že bude vajíčko vypuzeno spolu s menstruací. I špinění je při těhotenství běžné - jednak při zahnízďování vajíčka a občas žena dokonce ještě i menstruuje či po celou dobu ms špiní. Doporučuji počkat dva dny, pokud se nedostaví ms testovat znovu např. testem mamatest 10 (hladina hcg se zvyšuje ob den, tak nemá smysl testovat každý den). Držím palce, ať to vyjde.
    PS: Já testovala už 4 dny před plánovanou MS, já to ale věděla, cítila jsem to na sobě a po mnoho potížích během těhotenství kousek ode mě teď lží 2,5 měsíční holčička. Tak dej pak vědět, jestli to opravdu vyšlo :)

  • Já to vidím nadějně. :-)Já měřila už den před menzesem a měla jsem ducha, kterej byl vidět fakt jen při bližším zkoumání, ale je fakt, že to byl málo citlivý test Pepino. V den menzesu jsem znova testovala s Mamatestem 10 a duch byl vidět na první pohled. Břicho mě bolelo, jako bych to měla dostat. A teď jsem ve 14 týdnu:-) A to mi graf bazální teploty ukázal, že neproběhla ovulace. Špinit klidně můžeš iv těhotenství. Může to být buď zahnízdění, nebo slabší menstruace v těhotenství. A jak dlouhý máš cykly?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 741 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist