Drogerie pro mimi..

Otázku položila: Anonymní uživatelka #38643 31.5.2011 15:19

Holčiny, co je pro mimča nejlepší po koupání?
Koupila jsem ošetřující přípravek do koupele(takže nepoužiji už mýdlo), osuším a natřu krémíkem(natřu i obličejíček a hlavičku), vyčistím ouška tampónkem a nakonec přebalím..
Stačí to? Nebo bych měla koupit ještě něco jiného? Krém na obličej zvlášť, olejíček na hlavičku zvlášť....?
A používá se i pudr před přebalováním nebo stačí jen krém na opruzeniny?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, jednou za dva až tři dny myju mimi nějakou emulzí, jednou za tři dny vlásky šamponem. Prdelku a dlaně myju každý den nějakým přípravkem. Jinak se cachtáme v čisté vodě. Každý večer masírujeme, takže používám olej (buď ten obyč z DM nebo olivový). Pusinku ani hlavičku vetšinou nenatírám. Vyčistím uši a nos. Pudr nepoužíváme - není třeba. Ani se to moc nedoporučuje. Stačí nějaká mast na prevenci opuzenin. Co se týče speciálních samostatných krému na obličej, tam mám jeden zimní proti mrazu a na léto opalovací - ty ale nepoužívám po koupání:)

  • Sice to není asi až tak k dotazu, ale jestli mohu doporučit, tak kokosové máslo na tělo. ;) Sestra ho objednává po internetu, je v takové bílé, min. dvoukilové dóze. Staršímu synovci jsou 3 roky, mladšímu 7 měsíců a mají tak nádherně jemnou pokožku! :) Maže je po každé koupeli. :) A to ten starší ze začátku měl ekzém (máme to v rodině, já trpím atopickým ekzémem odmalička) a potom se mu to spravilo a nejsou ani památky. ;) Ten kokos se dá i jíst a může se na něm i vařit, takže když se brouček olízne, ničemu to nevadí. :) Myslím, že to stojí za vyzkoušení. :))

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist