Dotaz

Otázku položila: Bývalá uživatelka #82178 30.11.2013 17:48

Mám dotaz, můj přítel by se mnou chtěl mít miminko. Nevím, co ho to tak najednou popadlo, ale oba dva máme ještě nedodělanou školu, ale já se občas přistihnu, že bych potomka chtěla mít také. Bojím se ale co bude dál a co by na to řekli rodiče.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • rodičům do toho relativně nic není POKUD se zvládnete i s miminkem uživit bez jejich pomoci. nedodělanou školu střední nebo vysokou? při vysoký se dá sehnat brigáda, snáz studovat dálkově nebo sehnat zaměstnání a dodělat si ji později, ale i tak je snazší dostudovat bez miminka. na střední škole je to hloupost si naplánovat těhotenství-ani jeden nemá žádný vzdělání aby sehnal trošku slušnou práci,bydlení a veškerý zázemí nutný pro dítě

  • Když oba dva ještě studujete, tak z čeho chcete dítě živit? Ty, jelikož nemáš (předpokládám) odpracovaného nic, nemáš na mateřskou nárok, Nevím, kolik vám je, ale přijde mi, že s těmito případy se roztrhl pytel, alespoň v mém okolí. Samozřejmě, že fandím mladým rodinám, taky nechci mít první dítě ve 30, ale když už miminko, tak až je budeme moct pořádně uživit, budeme mít kde bydlet a nebudeme muset chodit se vším za rodiči.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 234 otázek, kterým se dostalo 271 626 odpovědí a 409 760 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist