Dostinex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #65285 23.7.2012 19:05

Ahojky holky,
mám otázku, brala jste některá tento přípravek, aby se Vám snížila hladina prolactinu v krvi (vyvoláná nepravidelnou menstruaci)?
Byla jste některá po měsíci na znovu odběru krve?
Zabral Vám tento přípravek?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj měla jsem stejný problém = vysoký prolaktin. Brala jsem dostinex. Poprvé 1/2 týdně a krev mi brala za 3 měsíce. Po druhé to jsem to řešila zvovu asi po roce jsem to řešila s jiným doktorme a to jsem brala 1/2 2x týdně a za 3 týdny byl prolaktin uplně dole. Záleží na tom jak moc máš hladinu zvýšenou. Jestli jenom lehce nebo extrémně.

    Prolaktin brání menstruaci neboť se vyplavuje do těla po poradu aby jsi v šestinedělí nemohla otěhotnět.
    Po upravě prolaktinu se mi cyklus zase vrátil do normy.

  • Ahoj já brala dostinex jednou. MS jsem měla pravidelnou, nejde nám mimi, tak mi doktor nasadil proveru a clostík....když jsem šla na ult folikulu, prohmatal mi i prsa a vytekla tekutina....řekl že mám zmatené tělo z těch hormonů, dal mi jednou dostinex...a tekutina zmizela. Ale krev mi nebral. Pouze úplně poprvé než jsme začaly léčbu léky.....ale zatím stále nic. Přes léto mám pauzu a napodzim jdu na laparo.

  • Dobrý den,chtěla jsem se zeptat mám užívat Dostinex na snížení prolaktinu a mám strach z nežádoucích učínků.Můžete mi prosím říct jaké máte s tímto lékem zkušenosti?moc děkuji

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist