Dlouhý cyklus a otěhotnění?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25495 11.3.2012 20:12

Ahoj holky, pozřebuji poradit,měla jste některá cyklus 38 dní? mám ho pravidelný 38 dní, vždy tak týden před MS začnu špinit a nevím, kdy přesně mám ovulku. Testy mi ukazují 2x do měsíce.Což je divný. měla bych jít k dr, aby mi srovnal cyklus a nebo se vám některé podařilo otěhotnět i stímto cyklem? Děkuji moc za odpověď. Jsem celkem nešťastná, miminko si moc přejeme a bojím se, že je někde problém... Díky a pěkný večer

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, já měla cykly přes 40 dní, ovulku různě, ale rozhodně ne 12-16 DC, v lednu jsem otěhotněla a ovu byla pravděpodobně 23DC.:-)

  • Ahoj, ja som niekedy mavala dlhsie, ale len 34- ked som bola mladsia, potom sa to ustalilo. 38 je celkom dost, urcite to nie je nic strasne, ale ja by som aj tak skocila na gyn., poradit sa s odbornikom ;) je to len moj neodborny nazor :D ale na skodu to urcite nie je a aspon vylucis to, ze to mas z nejakej telesnej poruchy (funkcia stitnej zlazy napr.) Snad mas vsetko v poriadku a mimi sa cim skor podari :) inak poradit neviem, uz len drzat prsty ;)

  • Já měla nepravidelný 28-40,pak se to tak ustálilo na 34. Otěhotněla jsem 3.měsíc snažení. Termín dle UZ byl o 7dní později než termín dle poslední menstruace

  • Ahoj. Já jsem měla cykly 38-45 dnů a otěhotněla jsem 5-tý měsíc. Doktor říkal, ať tomu necháme volný průběh a nestresuju se, že to příjde samo. Jen nevím kdy jsem měla ovulku.Termín porodu mám podle UZ a menstruace rozdílný o týden, tak uvidíme jak to dopadne. :-) Tak držím palečky ať se i vám brzo zadaří!;-)

  • petulinkaa1311.3.2012 21:22

    Tak ja jsem mela cykly 36 dni,posledni byla 26.1. a ovulaci jsem mela 14.2.-16.2. a mela prijit 1.3.Otehotnela jsem po dloooouhe dobe,ale u me byl a je jiny problem,o mimco jsme v pátek prisli,takze jsem ted sama zvedava na moje cykly,kazdopadne bych rekla,ze se da v pohode otehotnet i s tvym cyklem.

  • Ahoj, tak to máš uplně stejné jako já, akorát já měla cyklus 34-38 dní, většinou ne přesně na den, ovulaci jsem si měřila dva měsíce a byla jsem hrozně zklamaná, ukazovalo to šílené blbosti, tak jsem se vykašlala na ovu testy, milovali jsme se každý druhý den a druhý měsíc to dopadlo:)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist