Dlouhé stydké pysky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #378752 19.11.2017 22:11

Ahoj, je mi 14 a mám strašný mindraky protože mám velké stydké pysky. Normalně mi to nevadí, ale bojím se názorů mého kluka. Netřeba psát že jestli mě miluje tak bude milovat i pysky. Spíš se bojím že mě kvůli tomu opustí, nebo bude odmítat se mnou spát. Znáte někoho kdo už takhle holku kvůli tomu opustil? Předem děkuju...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pie.com.key19.11.2017 22:57

    Neznám. Pokud ti to nevadí, pak na nich není nic špatného... Myslím, že opravdu VELKÉ jsou až v momentě, kdy ti překáží, bolí, natékají, znemožňují pohyb atd... Takže pokud s tímhle nemáš problém, jsou v pořádku. Co je a není velké je dost relativní. Je spousta mužů, kterým se naopak větší pysky líbí. Takže obavy máš zbytečné, protože jestli chlapec bude mít jen jedinou nemístnou poznámku, pak je to nevyzrálé mládě, které by se sexem mělo počkat, dokud si nesrovná v hlavě, jak vypadá zdravé ženské tělo. A takový by si tě vážně nezasloužil. V klidu počkej na takové, co ocení, jak vypadáš. Svého těla si važ. Je to jediná věc, se kterou jsi tu na svět přišla... Nemusí být teď ve tvých očích dokonalé, ale věř mi, že je. Tak jak je. Protože to, co naše těla dokážou, je až neuvěřitelné. Zkus ho poznávat a zamilovat se do něj. Pak ho budou milovat i jiní...

  • Taky je mám velké a nikdy jsem z toho mindráky neměla. A to je mám velké teda všechny - ty venkovní i vnitřní. Vnitřní dokonce ještě větší, že i čouhají ven.
    Chlapa jsem teda za život měla jen jednoho (vdala jsem se za toho, s kterým jsem přišla o panenství), ale neviděla jsem už tenkrát důvod, proč bych to měla řešit. Vem si to z druhé strany - ty by ses rozešla s klukem, kterýho miluješ, jen proto, že by měl penis, který se ti nelíbí? Navíc vzhled nemá na sex žádný vliv.

  • Naopak spoustě mužů se to líbí!! Já to zjistila po třicítce, tak máš štěstí, že to víš dřív :D

  • Myslím si, že je uplně jedno jak vypadá holka tam dole, pokud to není nějak na obtíž...Právě při chuzi, ve spodním prádlem a nepřekáží to, tak je to uplně jedno. Máš spoustu druhů vagin a každému chlapovi se líbí něco, nebála bych se, že se to tvému příteli nebude líbit...Bez to jako přednost že jí máš originální od ostatních :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 510 odpovědí a 409 715 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist