Dlouhé MS cykly

Otázku položila: Anonymní uživatelka #260425 5.4.2019 19:42

Ahojte holky, mám dotaz. Moje doktorka tvrdí, že je to normální. Před rokem sem vysadila prášky (nesnažíme se o mimi používáme ochranu) a od te doby mám nepravidelné cykly. Tj. 32, 29, 45, 34, 37 atd dnů, teď jsem 43 den cyklu a MS stále nikde. Už sem zkoušela vše (horka vana s vínem den co den už přes týden, hermankovy čaj, sex) a nic. Jsem nafouklá bolí mě podbříšek už dva týdny. Kontroluji si hlen a čípek (i přes ochranu se vyhýbám plodným dnům. Člověk nikdy neví). Je to opravdu nepříjemné takhle nevědět kdy dorazí a ta bolest a nálada 🥺. Test sem si samozřejmě dělala 6x negativní. Myslím si, že 30DC byla ovulace tak se mi i posunula MS... Nevím. Doktorka tvrdí že je to normální a nechce mi dát ani vyvolávačku... Objednala jsem si teď kontryhel pomůže mi srovnat cykly? Nebo co byste doporučili? A je to opravdu normální?
PS.: Na UTZ vše v pořádku. A MS mám 5-8 dnů středně silnou

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Myslím, že máš rozumnou gynekoložku. Z mých osobních zkušeností jsou i takové cykly normální a nebrání v hlavní úloze ženy, sama jsem s tím alespoň nekěla nikdy žádný problém. Cykly se mi více zpravidelnily věkem (30+), ale jak já říkám jsou spíše pravidelně nepravidelné. Jestliže jsi měla ovulaci 30.tý den, tak je pochopitelné, žes to ještě nedostala, čekala bych to nejdříve zítra a pravděpodobně to tak i bude, podle těch pocitů a napětí, které se váží k PMS, které vyvrcholily a přiměly vypsat se sem (to jsem zvědavá ;-). I když to nemám pravidelné, tak se právě podle těch pocitů orientuji, i když tělo někdy udělá botu (takovou tu výjimku potvrzující pravidlo, ne že ne)

  • Tiež by som do toho nezasahovala, však chodí, a pokiaľ aj ovuluješ, tak čo na tom riešiť? Ako naplánovať dovolenku asi nie je ľahké, ale iný problém nevidím, o bábo sa nesnažíte...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist