Divný pocit

Otázku položila: Anonymní uživatelka #300024 1.9.2015 17:39

Ahoj, je to taková zvláštní otázka, ale vážně by mě zajímala odpověď. Teď jdu do druháku, ale v prváku jsem si s jedním klukem posílala intimní fotografie, videa a zprávy. Ve škole jsme se bavili, ale jako méně. Spíš na plese, jsme se konečně bavili tak, jak se mi líbilo, ale týden na to mi napsal, že začal chodit s mou spolužačkou, kterou nesnáším celou dobu, kvůli jejímu namyšlenému chování. Kámošky mi pak na to řekly, že si myslely, že spolu spí a tak. Jelikož moje kamarádky jsou jeho kamarádky, dostávaly se mi informace o tom, jak ji přitom rád nemá a jak ho baví ji využívat a tak. Teď prý už spolu nejsou, ale já už jsem se s ním potom bavit nechtěla, protože se schválně vždycky ocucávali a tak ,když jsem byla někde poblíž.
Já vím, že ten kluk chce po holkách jen sex, říkal mi to kámoš i kámošky, ale já jsem si řekla, že bych mohla přestat dělat takový blbý ignor. Přijde mi to už divné, protože moje tři kamarádky se s ním baví normálně, jedna je vlastně nejlepší kámoška, a je mi blbé, že když k nim přijde, že většinou buď kvůli něčemu odejdu, nebo ho naprosto přehlížím. Neříkám, jako že bych se s ním bavit chtěla, ale říkala jsem si, že by možná bylo lepší, kdybychom se zase aspoň uměli zdravit (ze slušnosti), jenže první den ve škole, když přijel, jsem se cítila divně. Jen, co vystoupil z busu a my holky ještě čekaly na kamarádku, která jela stejným busem, říkala jsem si, že bych ho mohla pozdravit. No, podívala jsem se na něj, vytočila se na patě a radši se dál věnovala kamarádkám. Měla jsem z něj hrozně divný pocit, který nechápu, to je to, co mě zajímá :D . Prostě nevím, často se mi hnusil, kvůli té holce nebo možná stud, či něco takového? Fakt nevím, co mě vedlo k tomu to radši nedělat. Pak stál metr ode mě (což mi přijde už hodně trapné a přitom smutné, že přesto, že se známe a dlouho se bavit nechtěli, že se ani nepozdravíme) a povídal si s naší kamarádkou. Občas jsem na něj nenápadně nakoukla, ale přišlo mi, že ze mě též moc neměl radost, což mi nedává smysl. Většinou, přes ty všechny hnusy, co udělal, mi kámoška kolikrát řekla, že se po mě díval nebo dokonce, že se díváme jeden po druhém. Jenže, já ho sleduju spíš proto, že mě zajímá, co dělá a tak. A ten jeho zvláštní pohled mi udělal, jak se říká, díru do břicha :D. Odešly jsme a mě to nutí furt přemýšlet nad ním a tím, co se ráno stalo. A zřejmě mi to nedá pokoj, dokud nedojdu na to, co to mělo znamenat :D. Co myslíte vy? Proč jsem měla takový divný pocit, když jsem se s ním po prázdninách viděla a proč se na mě tak (najednou) zvláštně podíval?

  • 01.09.2015 19:58:47 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Myslím, že pokud jste si posílali intimní fotografie a videa (s čímž bych tedy byla velmi opatrná!), tak se není co divit, že máš z Vašeho setkávání divný pocit.
    Z toho co píšeš to vypadá, že se Ti stále líbí. Jak to má on netuším - těžko říct. Je možné, že se mu líbíš, je možné, že mu dělá dobře Tvůj zájem, je možné , že se náhodou podíval Tvým směrem a Ty sis z toho něco vyvodila, je možné, že by se s Tebou rád vyspal..., ale věz, že pokud se někdo projevuje určitým způsobem, má nějaký charakter nebo povahu, tak ho láska nezmění...to jsou jen smyšlenky filmového průmyslu.
    Jinak ovšem nevidím důvod, proč byste se nemohli zdravit.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 190 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist