Dceři je dvanáct a má problém s močákem, mám jí dát plenu?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #367649 31.10.2016 7:09

Ahoj ženy.
chci se svou dcerou(12) jet poprvé na hory (do Krokonoš ) dcera má slabší močák a na horách bude lyžovat v kombinéze. kamarádka mi poradila ať ji dám plínu , druhá známá řekla že je to dobrý nápad i kvůli nachlazení , mě se to moc nezdá a tak se Chci zeptat na názor více lidí, děsí mě představa ji každou hodinu někde u stromu vyslíkat :-) (to můžou kluci :-) ) Ale taky nevím co si bude myslet dcera a zda je bude chtít A jestli je to opravdu nutné.
Oteplovačky nemají smysl , stejně se musí vyslíct celá (a kombinu už máme) a kalhoty a bunda ji vadí, všude překáží a plandá nechce to nosit.

  • 01.11.2016 20:18:22 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 01.11.2016 20:18:22 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • a řešili jste to nějak s doktorem? (jsou věci, které se určitým způsobem dají natrénovat, jde o to, zda je to skutečný zdravotní problém nebo spíš "zlozvyk" chodit velmi často na WC) osobně si nedovedu představit, že bych měla takhle staré holce navlíct jakoukoliv plinu. nehledě na to, že přece by v ní nebyla celý den ...
    a nevím, proč by jste měly stát u stromu - u svahů bývají různé hospůdky/chaty, kde je možnost si na záchod skočit. a už vidím jak v -5°C vystrkuje holou řiť - vždyt toto je na prochladnutí jak dělané.

  • JanaRad31.10.2016 9:05

    Mám dvě dcerky, mladší trpěla do 8 let na enurézu. Ale pouze navrhnout plenku na lyžování by u nás dopadlo tak, že bychom na hory ani nejeli!!! Pro dívku to musí být šílená potupa, urážka!!!!! Je to 12 letá slečna ne mimino!!!
    Souhlasím s výše psaným, použila bych max. inkontinenční vložku, ale spíše bych si nabalila více oblečení pro případ nehody. Ale taky by mne zajímalo, jak to dcerka dělá ve škole? Nebo při cestování......

  • Na nutkání na močení je SPASMED...moje sestra se pocuravala v noci do 13-ti let. Je to hold psychicka porucha. Vyhledavala bych na vycurani klasicke WC a třeba bych zacla tim, že jednou sjedete - WC. Pak 2x sjedete a WC. Protahovala bych interval.

  • Myslím že i s takovým problémem zvládne sjet svah a jít čůrat, rozhodně je to lepsí pocitove tak i psychicky pro ni, než ji dát ve 12 plenu....
    Chapu že se to snažíte nejak vymyslet ale navrhnout mi máma ve 12 plenu na hory, i kdybych mela problemy, bylo by mi trapně a raději bych byla doma... Hlavně nesedat do sněhu, po padu hned stoupnout, ale na lyžích by to měli byt dobré, tam se neobouváte v sedě jako na prkne ( to se cloveku chce fakt curat jak sedne na to studený)

  • sono231.10.2016 12:46

    Hlavne nech nemá nohavice obtiahnute. Teda tú kombinézu. Vtedy je človeku stále zima. Musí to mať trocha voľné a určite dať nejaké spodky alebo hrubé nohavičky aby jej zakrylo celý zadok a kríže. Ja mám také spodky v tých miestach vyteplene.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 742 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist