Další platíčko bez pauzy

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25787 23.7.2011 0:13

Ahoj holky, máte zkušenost s vynecháním týdenní pauzy? Jedeme příští pondělí s přítelem na dovolenou a zrovna mi to vychází při dobrání platíčka :( (Lindynette 20) Když tedy začnu brát bez pauzy další platíčko, bude všechno v pořádku? Slyšela jsem, že je možné, že to neudrží a třeba ke konci platíčka je špinění nebo tak..to bych nerada.

Odpovědi správkyň témat

  • Brala jsem Lindynette několik let a celou dobu jsem brala vždy 2 platíčka v kuse a potom až týden pauza a nikdy jsem s tím neměla žádný problém. Akorát si pohlídej co nejpřesnější braní, dej si zvoneček na telefon ať nezapomeneš.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Taky mám L20, ale ještě nikdy jsem se neodvážila, protože se říká, že některé tělo si na to nezvykne a můžeš celé plátíčko špinit...ale jak píše mijaju, nemusíš s tím mít problém...

  • Ahojky,před měsícem jsme měla stejný problém a vyřešila jsme to tak,že jsem nevynechala a brala 2platíčka a bylo vše v pořádku:) Ničeho se neboj..

  • Já bych se toho taky nebála...byly doby, kdy jsem brala HA bez přestávky i několik měsíců kvůli stavby a když jsem to konzultovala s lékařkou, říkala, že je to jedno, protože vajíčko se stejně neuvolňuje a tudíž je MS víceméně zbytečná....No nevím jak se to však projeví po vysazení....:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist