DEPO PROVERA

Otázku položila: Bývalá uživatelka #15029 29.2.2012 14:32

Ahojte, holky, dneska jsem byla na kontrole po 6ti nedělí a po dohodě jsem dostala injekci depo provery, přijdu domů a surfuju a hrůza, co to čtu, jak se přibírá, jak to odebírá vápník, chuť na sex minimální, no prostě samá negativa 8-o Takže jsem se rozhodla, že ať je to dobrý nebo ne, byla to první a poslední injekce, no a chtěla jsem se zeptat, doufám, že to srozumitelně popíšu.. Jak to teda je, na konci května bych měla jít na další, takže nepůjdu a co potom? Mám i po první aplikaci počítat s tím, že nemusím otěhotnět třeba i ten rok? (To mi nevadí, s dalším mimi ještě počkáme) Samozřejmě počkám, až se dostaví MS a dá se mi cyklus nějak dokupy, ale jde mi taky o to, že další si nedám a jakou antiko potom? No, jsem z těch hormonů zmatená, ještě dodám, že plně kojím a taky se omlouvám za román..;-) PS: Máte některá zkušenost se spermicidními pěnami nebo krémy?
Děkuju za jakékoliv odpovědi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj Depo provera mi zničila zdraví a bohužel i to hlavní a to je plodnost a to jsme ji měla naposledy před 3 lety. Takže ke všemu negativnímu co jsi našla na internetu se přikláním a jsem opravdu příklad toho, že tato antikoncepce fakt ne. Pryč od ní. Bohužel díky tomu jsme se stala odpůrcem veškeré HA a nemohu ti tedy s další poradit. Hodně štěstí.

  • Já mám zkušenost se spermicidními gely i krémy a ne dobrou. Některé pálily, jiné zapáchaly a to nejhorší, manžela jsem v sobě cítila vždy minimálně, čili prožitek nic moc. Takže to letělo všechno do popelnice a podotýkám, že jsme toho vyzkoušeli více. Po této zkušenosti i manžel říkal, zlatý kondom :D Jinak ti neporadím, při kojení jsou vhodné asi jen dvě HA, někomu sedí, ale dost žen si na ně stěžuje, jak jsem zaznamenala. Zkus se spíš poradit s lékařem.
    Ale přijde mi trochu zarážející, že si do sebe necháš píchnout pořádnou dávku hormonů a přitom o tom nic nevíš a zjištuješ si to až pak, trochu škoda, mohla sis tohle ušetřit. Ale neber to špatně ;) Jinak je pravda co jsi zjistila, dlouho se po injekcích nemůže otěhotnět, jsou to obrovské dávky hormonů najednou a odvápňuje.

  • já od skončení 6ti nedělí beru antiko AZALIA. bere se to bez přestávky a ms není vůbec. Kojila jsem plně, teď již dost přikrmuji. Ale až se přestane kojit musí se zěnit anitko za jinoou.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist