Cysta na vaječníku

Otázku položila: Anonymní uživatelka #260465 1.10.2019 9:21

Ahoj holky, půl roku se snažíme o miminko, mám nepravidelné cykly, takže stále nic, ale teď možná? vím proč nám to nejde - mám cystu na vaječníku (prý je velká, ale nepamatuju si přesně kolik má), já jsem teď z toho špatná, mám strach, že mi to nějak zabrání v otěhotnění... Máte s tím, prosím, někdo zkušenosti? Co se s tím bude dál dít pokud neodejde s MS? Je mi mizerně, vůbec nevím, co od toho očekávat. Když čtu příznaky na internetu, tak si myslím, že už ji mám dlouho, takže nepředpokládám, že by teď zmizela :-(

  • 01.10.2019 17:54:00 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nemám zkušenosti s cystama, ale kamarádka měla taky cysty, dokonce ji doktor řekl, že pokud se nevyléčí, tak nikdy neotěhotní. Přestali se chránit a bum ho hned druhej měsíc i přes cysty otěhotněla a má dnes již dvě krásné děti. Takže šance tady určitě je. My třeba nemáme s partnerem žádný problém (vše podle doktorů v naprostém pořádku) a na miminko čekáme už 2 roky i s pomocí doktorů a nedaří se. Je to asi hrozně individuální. Pro mě je těhotenství velkej zázrak... Držím pěsti, aby se podařilo co nedříve.

  • Mám ji na levém.. Měla jsem před 1.tehu. Teď máme 3.tehotenstvi. A stále ji mám. V otěhotnění mi nebránila, a dosud mimi neohrozila. Popravdě jsem ji ani nějak necítila. Ale teď už povyrostla. Dřív se držela kolem 5cm,ted měla víc. Měla už jít ven, já se rozhodla nejdřív děti odrodit.

  • Jeannette2926.11.2019 21:46

    Já díky cystám nemám ovulku.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist