Cviceni

Otázku položila: Anonymní uživatelka #393467 5.10.2018 18:49

Hodně dlouho chci začít hubnout-cvičit, šle vždy se k tomu nedoložil. Jednou jsem cvičila asi týden a pak jsem na to jeden den zapoměla a už necvicim. Tada bych začala, ale nikdy mi to nevydrží. Nějaké tady?

  • 07.10.2018 18:27:21 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Měla jsem to taky tak,je lepší si zacvičit ráno.Já teda cvičím i večer,ale to už je znát..Dobré je to,že za těch 20minut nejsem zadýcháná,což dřív byl problém.

  • U nás v posilce je takový trefný slogan: "Je těžké začít cvičit a ještě těžší přestat." Já už jsem dávno ve fázi, kdy mám absťák, když nemůžu, ale docela dlouho to bylo tak, že po každé pauze z jakéhokoliv důvodu, jsem musela začít od začátku. Jenže pak si tělo vytvoří návyk, a i když přijde období např. únavy, či nemoci, tak jakmile je trochu lépe...Jinak já osobně se nepřinutím cvičit doma, to opravdu jen sporadicky, nárazově, musím pryč, to se pak v mozku něco sepnne a prostě to jde ;-)

  • Ahoj, já bych se taky nedonutila cvičit doma. Tam je spousta rušivých věcí, které bych dělala radši, než abych cvičila. Koupila jsem si proto permanentku do fitka a dámské leginy na cvičení z https://www.grizzlygear.shop/leginy . Když jsem do těchto věcí investovala peníze, tak cvičit chodím. Už jsem si na to zvykla a nedokážu si představit, že bych 2x týdně do posilovny nešla.

  • Dokopat se k tomu je asi nejhorší. Taky to moc dobře znám. Mně třeba hodně pomohlo to, že jsem začala chodit cvičit do přírody. Doma se mi do toho nikdy moc nechtělo. Jestli můžu mít ještě jeden tip, tak zkus mrknout třeba sem: https://www.nejfit.cz/ Tam mají spoustu super rad, které se sportování a celkově zdravého životního stylu týkají. :-)

  • Laurisska3.1.2023 13:06

    Co si koupit nějaký stroj domů? Mě třeba taky nebavilo ježdění do fitka.

  • lenuleprusova15.1. 22:46

    Ahoj, kdo cvičí doma x posilovna, ráda bych začala něco dělat, shodit pár kilo. Už toho mám plný zuby, chtěla bych se posunout. :(

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 190 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 668 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist