Co s tím?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #58815 21.8.2012 13:46

Ahoj holky.. Mám s přítelem takový problém .. Je to první kluk se kterým sem spala.. Poprvé to bylo krátké - bez kondomu super.. Jenže teď , když si vyžaduju kondom , protože vím , že je to na dýl , tak né že by s tím měl porblém on v tutom vůbec neprotestuje.. Jenže proste když už na to dojde , že navlíkáme kondom tak ho zlobí a přestává fungovat.. On tvrdí, že je to tím že ho dlouho provokuju a že to trvá - já ale vím, že je to hloupost a je to tutím .. Vždycky když už dojde na nasazování tak se to začne kazit a musíme to přerušít protože HA nemám dostanu je až za půl roku a bez toho to doopravdy nechci.. On je na mě potom chvilku né že naštvanej , ale prostě štve ho to , protože to chce i bez toho když už je v náladě a já mu řeknu že NE .. Takhle to nechci , nechci ho odmítat , když chci i já , ale proste chci mít kondom, jenže nám to nějak nejde.. Co bysme měla dělat? :) Děkuji..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No popravdě je nasazování kondomu po předehře stejné jako když ti uprostřed milování někdo zazvoní u dveří, zákonitě tě to vyruší, takže se příteli vesměs ani nedivím :-) Na druhou stranu, nevím tedy kolik příteli je let, ale pravděpodobně není až tak zkušený, aby vzrušení zvládal ukočírovat ;-) Bez kondomu ale určitě ani ránu, i kdyby byl sebenaštvanější, zvlášť když HA ještě nebereš a miminko neplánuješ ;-)

  • Tak to asi budeš muset počkat do HA. Měla jsem jednoho přítele a ten s tím měl problém i ve 30. Bez ochrany se udělal úplně v pohodě. Ale jakmile jsme nasadili kondom, tak opadl. Prostě s tím má asi nějaký psychický problém. Jinak nechci moralizovat, ale i ten první sex bez ochrany byl pěkně nebezpečnej. Můžeš být ráda, že jsi neotěhotněla.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist